fanste97srb 0 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam jedno pitanje: Imam polozenu B kategoriju, e sad hocu da polazem za Am ili A1 kategoriju, da li moram da polazem ponovo testove ili samo voznju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1726 Napisano Septembar 3, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Oba,A1 te izađe oko 20.000din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan AM ne moraš. Ako imaš B priznaju ti AM. Za A1, A2 i A polažeš neku razliku, zavisno od kategorije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste97srb 0 Napisano Septembar 3, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan AM ne moraš. Ako imaš B priznaju ti AM. Za A1, A2 i A polažeš neku razliku, zavisno od kategorije. Da ali sam polozio u novembru prosle godine i ne vata me stari zakon da sa B mozes da vozis do 50 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 3, 2015 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne možeš sa B da voziš moped. Nekadasnji PSP preimenovan u Am kategoriju i svi koji je imaju mogu da voze mopede i imaju manje casova prilikom polaganja drugih A kategorija. Svi koji su po starom polagali B imaju upisanu Am kategoriju. Ti si polagao po novom dakle nemaš upisanu Am koliko sam shvatio i imaćeš vise casova za polaganje bilo koje A kategorije. Nakon casova polazes i teoriju i voznju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bilo prvo testovi, pa lekarski, pa obuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Septembar 30, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je i sad, testovi pa obuka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Septembar 30, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan kad sam ja polagao (kraj 2013te) sam prvo izvozio casove pa tek onda polagao testove pa prvu pomoc pa voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...