MELKE 1 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nova Varos Motocikl: Peugeot Kisbee Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne oko postavljanja kofera ?? Posto stvarno nemam iskustva Kako da ga postavim ?? Gde i sta da zasafim ili odsafim??? Evo slika od kofera i nosaca i gde bi trebalo da se postavi!! I da ovaj drzac na skuteru je malo mali Verovatno on predstavlja problem??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Avgust 28, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ti nosac - nemas. To na slici je ploca kao sto je rekao kolega gore. Probaj naci nosac motora ili nek ti neko napravi. Ko ima nekog ko pravi, nek ti posalje broj na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13102 Napisano Avgust 28, 2015 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ovo:http://www.pegasus-rollershop.de/catalog/product_info.php/n/top_case_traeger_gepaecktraeger_peugeot_kisbee_piaggio_,_peugeot_und_sonstige_motorroller/cPath/83_208/products_id/5694 Druga opcija ako ti je ovo skupa, da demontiras grab rail i na mesto gde se on srafi, napravis konstrukciju za nosac kofera. Za to imam preporuku ko moze da uradi odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto ti imas je rukohvat za suvozaca a ne nosac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Seba nek ti napravi to cas posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da mu se isplati da pegla 600 kma na 50 ccm da bi mu Seba napravio nosac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Avgust 28, 2015 Hronični Motociklopata, 7362 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da mu se isplati da pegla 600 kma na 50 ccm da bi mu Seba napravio nosac Ja sam peglao 400km do Sebe i nazad i ne zalim ni dinara, covek je perfektno odradio nosac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Skutom od 50 ccm? Svaka cast na entuzijazmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MELKE 1 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nova Varos Motocikl: Peugeot Kisbee Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti nosac ploce za tvoj motor. Ploce su manje vise univerzalne. Ta tvoja je Monolock cini mi se. Ono sto ti treba je mounting kit koji je poseban za skoro sve motore. Par modela istog proizvodjaca moze da deli jedan kit eventualno. Dakle nadji kit. Mozda u prodavnici koa prodaje tvoju marku motora Aha! Hvala na savetu Probacu da nadjem kit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MELKE 1 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nova Varos Motocikl: Peugeot Kisbee Prijavi odgovor kao problematičan Skutom od 50 ccm? Svaka cast na entuzijazmu. Da skuter Od 50ccm. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MELKE 1 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nova Varos Motocikl: Peugeot Kisbee Prijavi odgovor kao problematičan Treba ti ovo: http://www.pegasus-rollershop.de/catalog/product_info.php/n/top_case_traeger_gepaecktraeger_peugeot_kisbee_piaggio_,_peugeot_und_sonstige_motorroller/cPath/83_208/products_id/5694 Druga opcija ako ti je ovo skupa, da demontiras grab rail i na mesto gde se on srafi, napravis konstrukciju za nosac kofera. Za to imam preporuku ko moze da uradi odlicno. Ovo je dobro jer je orginalno za njega Ali jeste skupo 55e nije malo Koliko bi od prilike bilo da se ovo napravi?? pozz i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MELKE 1 Napisano Avgust 28, 2015 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nova Varos Motocikl: Peugeot Kisbee Prijavi odgovor kao problematičan pa tesko da mu se isplati da pegla 600 kma na 50 ccm da bi mu Seba napravio nosac Ja sam peglao 400km do Sebe i nazad i ne zalim ni dinara, covek je perfektno odradio nosac Ne isplati mi se da Vozim 600 km jedino kolima ali naci cu nekog majstora koji moze nesto da sklepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...