mohikanac 1209 Napisano Avgust 28, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dosao sam u posed havarisane nindze....pa se razmisljam da li da je popravljam ili da rasturam... Ako nekom nesto treba dao bi povoljnije nego inace koliko se krecu cene....imam ram sa papirima,agregat,struju,tockove koji su idealni za super moto jer je zadnji tocak 5j i ide 160guma sa sve odlicnim diskovima i lancanikom,osovinama,dobru prednju viljusku...hladnjake,far stop svetlo itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13676 Napisano Avgust 28, 2015 Ne silazi, 7612 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Leva kljesta, crevo i glavni kocioni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 30, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Leva kljesta, crevo i glavni kocioni? Aj ako ti nije frka javljam za koji dan..posto se jos lomim da li da rasturam motor ili da ga pakujem...inace imam sve to u odlicnom stanju sa skoro novim plocicama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za prednje diskove ako odgovaaraju za zx6r 1999god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E da se javim posto dugo nisam ulazio na forum....motor se ipak pakuje,tako da ipak nece ici u delove.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...