sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas odem do Grade da mi namunji sajlu za Varaderica(klasika dosao kupac i prvo sto je video...razlistala se sajla kvacila)a ni ja nisam primetio.Doneo ja sajlicu,budzim stelujem,nikako da potrefim.I na kraju to je to,lepo odvaja.Kazem ja Dukiju idi samo tu djir do parkinga,da isprobas,on seo i zamoli me da mu dodam kacigu(koja je na drugom motoru na guvernalu)Ja kao iz topa-ajde bre ne smaraj samo djirni...A on kao iz topa-Tako je i onom momku na Avali cale verovatno rekao,pa vidi sta mu se desilo...daj bre tu kacigu.Ja se postideo totalno,i lepo detetu dodadoh kacigu,ali sam ga pre toga izljubio...Eto ipak znaci nase kenjuckanje o opremi na forumu... 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 24, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Penzija Sale i od sada je Duki vodja puta A ima i lepši motor! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan jako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Avgust 24, 2015 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da nije uzaludno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Avgust 24, 2015 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Bre pametno dete,matori ljube ga cika Lukac i cika Zvonko! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 24, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Na mlađima svet ostaje. Tvoje je sad da izdvojis kintu za grad a posle za unučiće. Kao i da ih pričuvas ostalo prepusti njima. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da,tacno...ipak na njima svet ostaje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Avgust 24, 2015 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ti bi citao forum dati je cale sashac ,sala, + za malog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Bre pametno dete,matori ljube ga cika Lukac i cika Zvonko! Pa kad ste mu sredili makinu,pa vas zaboravio...sve jos fersera... Treba losije da radite,pa da vas ljudi cesce obilaze jbg...Imate vas dvojica veliki pozdrav i od njega a i od mene...Nikako da naletim na tu stranu divljeg zapada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I ti bi citao forum dati je cale sashac ,sala, + za malog haha istina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast....ne slusa on svakog... .odrastao je ..... nego zna li se sta je sledece za Duleta .pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Avgust 24, 2015 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Dule! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Sashac: htedoh da ti dam + namenjen Duletu, ali odustah. Ti si zasluzio u stvari - za savet, a Dule +++++... BRAVO DULEEEE !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 24, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast....ne slusa on svakog... .odrastao je ..... nego zna li se sta je sledece za Duleta .pozdrav svaka cast....ne slusa on svakog... .odrastao je ..... nego zna li se sta je sledece za Duleta .pozdrav Deki,uzet je vec free wind... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11465 Napisano Avgust 25, 2015 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajao svaka cast malom prejebao te .Tako to i treba sad bar znas da nisi kenjao za dzabe i da je zreo skroz. Joj koliko ja jos treba da kenjam da bi dosao do tvog stadijuma i da ovaj moj konj ne izgleda ovako(samo veci) za desetak i vise godina,uh dugacak put 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...