fanky 1011 Napisano Avgust 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Usluzni oglas za burazera Moj brat je uvezao ove godine Malagutija, nije ga registrovao pa kupcu ide na ime, skuter je 2003 godiste, presao je 25.000 km i dugo je stajao sto se moze i videti po slikama, ja sam ga malo vozio i bas lepo ide, ono sto mora da se uradi su gume, ulja i filteri, rashladna tecnost, u sustini kompletan servis i malo da se pretrese, treba mu stelovanje ventila jer malko zveckaju, ima ostecenja na levoj strani migavca, treba nov akumulator jer je stari fabricki a zivota u njemu nema, ima Madison fabricki kofer, iz CVT-a nema zveckanja niti trza pri kretanju a verujem da nikada nije ni otvaran CVT. Koga zanimaju jos detalji moze na pp ili na burazerov broj 063/288-716 Goran Cena 1000e http://www.polovniautomobili.com/motori/6807035/malaguti-madison Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Octobar 20, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan ocarinjen na ime kupca, završena homologacija? drugar traži neki scooter, pa ću mu pokazati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Octobar 20, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve oko papirologije zavrseno, ostaje samo da ga kupac registruje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...