sashac 8204 Napisano Avgust 17, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Stoji mi bezveze,skuplja prasinu,pa bolje da je prodam.L velicina,siva,ima pin lock(ne magli ali nimalo).E sad Nolan je za neverovati napravio pin lockove bez onog silikonskog kedera,pa kako zadje prasina stvore se sitne ogrebotine oko pin locka.Ne utice na vidljivost,ali moram da naglasim.Na mnogim sam to primetio.Inace je ovako bez ogrebotine.Cena...bem li ga,na oglasima je od 100-150 evra za polovne...ajd 100 ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista...kuku i lele... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Octobar 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2629 Napisano Octobar 31, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2669 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne putujem za mesec dana u Prag sa ženom, šoping u najavi, najverovatnije bih je uzeo za skuter. Ovako nikako da se iskombinujem, registracija kola 5.11 ... Za koji je to obim glave ja nosim L , 59-60cm - Shoei. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 31, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa to je to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Octobar 31, 2015 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sashac, steta meni i dalje velika......meni treba M.....obim glave 57-58cm. Inace mislim da 100 euar nije skupo za tu kacigu u dobrom stanju. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...