Ljuti 23 Napisano Mart 10, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Postovani, Ljubaznoscu mog kuma dobio sam od njega AGV Kinetic kacigu. Kaciga je skroz Cool , replika ROssi itd itd medjutim ima manjak delova na njoj . Fale oba poklopca vizira (PIN LOCK), desni i levi i desna obraznica . Zvao sam Markos u Kikindu medjutim ljudi bice da se nebakcu sitnicama i starim modelima iako za divno cudo su zvanicni predstavnici AGV a za Srbiju .. U prilogu je slika kacige , sa E-bay-a koja ima poklopac vizira .. Bio bih zahvalan ukoliko ima neko informaciju ili ideju gde da nadjem ove delove, jer sam nameran da kontaktiram direktno AGV kroz njihov customer suport servis Pozdrav Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spop 3 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj link http://www.louis.de/_208153a470eb95feb8d26cb5f91865ae23/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=816&list_total=3&anzeige=0&artnr_gr=20014665 Pozdrav P.S. Klikni dvaput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuti 23 Napisano Mart 12, 2008 Svrati ponekad, 182 postova Lokacija: Bayreuth GER Motocikl: Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Spop-e Video sam to i pre ove komunikacije , nisam siguran da cu u ovom setu dobiti i poklopac tog vizir sistema ili je to samo ono ispod poklopca a ne i poklopac jer se u prikazu a ni objasnjenju nogde nepominje pokopac . Kako da utvrdim dali ovaj set ukljucuje i poklopac vizir sistema !? Pozdrav Ljuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 13, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ako budes negda nasao poklopce javi, treba i mom drugaru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...