Jump to content

Moto Zajednica

AGV Stealth

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 487 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 '99

Ja je imam, i nisam zadovoljan.. Bucna do jaja, previse ventilalcije, ispao mi je vizir iz cista mira pre neki dan..., I slag na torti.. ostao je papiric u onim resetkicama za ventilaciju prilikom sklapanja... verovatno neko dvoogdisnje dete nije vodilo racuna :)

Sve u svemu... Za te pare, moze mnogo bolje.. Bezi od toga!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 69 postova

pa ili to ili shoei raid II za koji nemam kintu...tako da..videcemo...Ako sam nesto zapazio, to je da ima puno slucajeva da ista kaciga vuce razlicite komentare..a posto sam muku namucio da nadjem kacigu koja mi je udobna i nije preskupa, stealth je izbor..nadamo se da ce da radi posao.

• Zainteresovan, 875 postova

Najbolja kaciga koju sam imao do sada. Jedino sto mi se onaj spojler polomio ali to je zato sto mi je ispala iz ruke i pala na beton ali kaciga je ok. Ima jako dobru ventilaciju i zato po gradu mogu nositi spusten vizir leti. Sada kada bih uzima uzeo bih AGV S4 samo zato sto nema taj spojler ali sve ostalo je isto.

• U prolazu, 69 postova

Ma ovi iz Markosa me malko zeznuli...poslao ja njima mail, posto u radnji nije bilo tog modela S4, odnosno te kombinacije boja i stize mi odgovor da ce biti u radnji za koji dan..Tu se ja jos nesto dopisivao s njima i par puta kazem da sam siguran kupac, da je velicina M i to je to. Dolazim u subotu, kad ono L..kaze prodavac M nemaju nigde, ne znaju da li ce dobiti..ajde onda dodaj jos malo para za Stealth i crna je predivna..jos kad za koji mesec legne i crni vizir, milina.

• Zainteresovan, 556 postova
  • Motocikl: Trenutno nista

Najbolja kaciga koju sam imao do sada. Jedino sto mi se onaj spojler polomio ali to je zato sto mi je ispala iz ruke i pala na beton ali kaciga je ok. Ima jako dobru ventilaciju i zato po gradu mogu nositi spusten vizir leti. Sada kada bih uzima uzeo bih AGV S4 samo zato sto nema taj spojler ali sve ostalo je isto.

Ja bih je kupio samo zbog tog spojlera ni zbog ceg drugog, to je najlepsi detalj na njoj ;):)

• Zainteresovan, 875 postova

Ma mene sada nervira sto mi je to puklo pa izgleda ruzno iako sam prefarbao i sredio najbolje sto sam mogao. Ima da se kupi to tako da nije problem..

A sto se crnog vizira tice, gledaj koji uzimas, nemoj onaj sportski sa sraficima na njemu jer nece moci lepo da legne, to je vise za GP Pro i te kacige.

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Pogledaj ti AGV K4 kacigu. To je novi model, ja sam je kupio i prezadovoljan sam.

Samo je pitanje da li je stigla u NS ili BG

• U prolazu, 69 postova

ma mnogo mi se oteglo biranje kacige..ne kazem , treba biti temeljan, ali stealth je kupljen i kad bude utisaka, rado cu ih podeliti sa svima!

ma mnogo mi se oteglo biranje kacige..ne kazem , treba biti temeljan, ali stealth je kupljen i kad bude utisaka, rado cu ih podeliti sa svima!

Pa ako je kupljen, onda je najbolja kaciga ;)

Da ti je sa srecom kupovina i da ti kaciga nikad ne zatreba.

• U prolazu, 69 postova

Evo kratak raport: za sada sluzi jako dobro..model, odnosno kalup mi definitivno odgovara, jastucici sa strane drze taman kako treba, kaciga (meni barem) nije previse bucna..sve u svemu, ako ovakve utiske nastavi da ostavlja, ja sam prezadovoljan.

Evo kratak raport: za sada sluzi jako dobro..model, odnosno kalup mi definitivno odgovara, jastucici sa strane drze taman kako treba, kaciga (meni barem) nije previse bucna..sve u svemu, ako ovakve utiske nastavi da ostavlja, ja sam prezadovoljan.

To je jedino i vazno !!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja