mehatron 4 Napisano Avgust 7, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, sutra idem da gledam ovaj motor pa ako mi neko moze reci sta da gledam i na sta da obratim paznju kod ovog modela i kako vam se cini po oglasu. http://www.polovniautomobili.com/motori/6702842/honda-nsr-125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Avgust 7, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da nisi preterano visok I da si mladji kolega cim biras ovaj tip motora. Posto se sigurno kao I sadasnji vlasnik neces zadrzati na njemu (do dve godine) sama snaga motora ti nije preterano vazna. Bitno je da ne uzmes motor pa da te kosta vise ulaganje u njega nego sam motor. Prvo gledaj gume. lose gume te vode garantovano u neplanirano padanje. I pritom kostaju oko 250e. lanac I lancanici: ako su zubi na lancanicima istroseni I krivi a lanac povuces sa zadnje strane I ima lufta da uvuces srafciger jos 150-200e nemoj da te loze da se to malo dotegne jer od toga nema nista. Prednje vile (amortizeri) nesmeju da propadnu ko kamen u Moravu (nema dobrog kocenja a ne sme ni da curi ulje, inace jos 50-70e a nesme ni da je krut inace !!! zadnj amortizer nesme da odskace ko lud jer u tom slucaju nema prijanjanja gume. kvacilo mekano a birac u brzine glatko. ako nemozes da nadjes brzinu ima da se iznerviras za sat vremena. Sretna kupovina I oprezno na drumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Za cene je kolega Bruno u pravu, ali za vece motore. Za 125-ice je lanac sa lancanicima oko 50ak eura, a gume su za njih odlicne i polovne, posto neces ti sa njima imati bog zna kakvu brzinu ili snagu na zadnjem tocku pa da ce da proklizava, a i one se oke 40-50 eura(obe). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 21, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А ти ланац и ланчаници, где има за 50е, баш не занима? Питам, јер сам ја возио нср-а и платио 120е ланац и ланчанике. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 86 Napisano Avgust 24, 2015 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zovi Gabora Sagmajstera, ja sam kod njega sve uzimao do sad. JT lanac(oko 30, 35 eura) i lancanici(prednji je valjda 5, a zadnji 15eura), oko 50eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...