Jump to content

Moto Zajednica

mehatron

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

mehatron's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima, sutra idem da gledam ovaj motor pa ako mi neko moze reci sta da gledam i na sta da obratim paznju kod ovog modela i kako vam se cini po oglasu. http://www.polovniautomobili.com/motori/6702842/honda-nsr-125
  2. Ne mozes da kazes da sam neusmeren i nediscplinovan, a za zrelost, same godine govore. 1. Ne znas me da bi tako nesto govorio 2. Tomos-a nisam smeo da pipnem dok mi otac nije dao dozvolu. 3. Nisam smeo 5 m da predjem od granice koje mi on postavio, uglavnom je to bilo po naselju. 4. Nijednom za 10 god voznje nisam pao sa motora niti imao nekakvih neprilika, iako sam radio tomos-a, stavljao veci klip itd i mogao da ide 70 km/h. 5. Pored godine iskustva( koje tada nemas) veliki faktor su geni. Bolji je onaj koji ima god, dve iskustva i gene, nego onaj koji vozi 20 god a bog ga nije dao ni za sta. Kad mozes da kazes ovako nesto onda svaka ti cast. Mi mu ne pomazemo ovakvim komentarima, ako je bar malo svestan sta moze da se desi, ako je samo video par udesa svaki put ima da mu se stvori slika da moze on lako da zameni uloge sa tim udesima koje je video, pa posle neka razmislja dal ce da da' po gasu ili ce normalno da se ponasa u saobracaju. Vidi prvo 4 uslova koja su da bi maloletnik mogao biti kaznjen. Ima 15 god, sto spada u mladje maloletnik od 14 do 16. I ne gledaj kazne za punoletna lica. Sa tim ''otprilike'' si vec rek'o da si bacio pogled na K.Z.
  3. Stvarno mi nije jasno zasto tolko pricate gluposti , kakva kazna 100 000 din, kakav zatvor za maloletnika... Ici ce u socijalno i to ce biti sve. I ko nije vozio kao klinac apn-ce i tomose, ja sam licno svoj vozio 6,7 god bez dozvole i tek kad sam napunio 14 God polagao sam za psp, do tada me policija jednom zatekla ali sa ugasenim motorom ispred kuce nesto mi bzv rekli i otisli. Zbog nenosenja vozacke dozvole i kacige sam dobio samo opomenu i isao u socijalno da dam izjavu, ali tada sam imao dozvolu ali nije bila u ''kriticnom'' trenutku kod mene. Ne opravdavam sto je to radio ali sve sam i ja to radio kao klinac isto sam vozio brata koji je mladji od mene 9-god bez kacige bez dozvole... Sve zavisi od srece koje imas, klinci lete skuterima bez kaciga bez dozvola pa dozive svoju starost, neko i sa punom opremom ode ranije, jednostavno NEMA PRAVILA. I ne lupajte sa kaznama, uzmite K.Z. pre nego sto napisete neku nebulozu ovde.
  4. Pozdrav svima, da ne otvaram novu temu, hteo bih da pitam sta mislite o ovom motoru? ( http://www.polovniautomobili.com/oglas4683058/honda_nsr/ ) Mozda ako je vlasnik medju nama mogao bi reci nesto o motoru, posto je cena pala sa 950 na 850 e . Planiram uzeti neku 125-icu ( sport ) do 1300,1400 e. Izvinjavam se ako sam pogresio mesto mog pitanja.
  5. Pozdrav svima Zovem se Djordje prezivam Jovic od oca.... mala sala na pocetku Ali zaista se zovem Djordje Jovic, imam 21 god, iz Prokuplja sam. Od malih nogu sam vozio Tomos-a, poceo sam sa nekih 8,9 god i tako vozio bez dozvole do svoje 14 god. Dok nisam imao dozvolu nikada me nije zaustavila policija, niti sam napravio neku ''gresku'' . Pretpostavljam da svi misle da Tomos nije mogao da ide ni 40 km/h, ali s obzirom da je imao vecu stublinu radio sam mu klip, stavio sam 39 i isao je kao metak, lak motor, lak ja, bio je kao munja... Skuteri nisu mogli da mi pridju. Zatim sam polozio PSP ( poznavanje saobracajnih propisa ) sa 14 . god i vozio mog mopeda jos nekih 3,4 god da bi ga na kraju prodao, kako bih kupio neku 125-icu. Medjutim uvek su nailazile neke prece stvari i tako ostao bez motora nekih 2,3 god. Konacno smo ( otac i ja ) odlucili da kupimo 125-icu, tako da nadam se za nekih 10,15 dana eto moje slike i novog motora. Planiram da kupim arpiliu 125 rs polovnu, oko 2000 godista ( 2,3 god +/- ), zatim da polazem za A2 kategoriju. Inace strast prema motociklu i automobilu sam nasledio od koga drugog nego svog oca Sad kad bih pricao o njemu trebalo bi mi par dana da napisem njegovo iskustvo sa motorima i automobilima To bi bilo ukratko o meni na samom pocetku naseg druzenja
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja