Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem jedan saraf diska za TDM 850 3VD, odgovara i od drugih Yamahinih modela od 1991. na gore. Saraf je M8x25mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 9, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U septembru menjam diskove I uzimam nove vijke u Luisu. komad je 10 jevreja. ako hoces mogu da ti uzmem nov ili da cekac da ti dam onaj koji skidam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 9, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan U septembru menjam diskove I uzimam nove vijke u Luisu. komad je 10 jevreja. ako hoces mogu da ti uzmem nov ili da cekac da ti dam onaj koji skidam. Nije mi frka, posto mi treba samo jedan saraf kojem je obliznuo unutarnji ( inbus ) seskant, tako da mogu cekati i uzeti jedan ( ili dva da imam rezervu ) od tebe koji bude najzdraviji. Javi kad zavrsis zamjenu diskova pa da se dogovorimo oko cijene i dostave sarafa. Hvala unaprijed. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 9, 2015 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan U septembru menjam diskove I uzimam nove vijke u Luisu. komad je 10 jevreja. ako hoces mogu da ti uzmem nov ili da cekac da ti dam onaj koji skidam. posto su diskovi treba i meni oba pisi molim te Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Sraf imam Branko,organizuj transport! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 11, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok..Nisam ni sumnjao da ces se javiti. Vidjecu sa Predragom ima li kava veza u skorije vrijeme na relaciji Cacak - NS. Edit: Zahvaljujem Peri Repu na donaciji-poklonu sarafa za zanji disk na mom TDM-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Avgust 12, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U septembru menjam diskove I uzimam nove vijke u Luisu. komad je 10 jevreja. ako hoces mogu da ti uzmem nov ili da cekac da ti dam onaj koji skidam. posto su diskovi treba i meni oba pisi molim te prednji 220 zadnj 120 (Brembo) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...