deki59 141 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Imam problema sa vizirom koji mi je na motoru. On je suvise visok, tako da u voznji gledam kroz njega (nemoguce je da gledam preko ili pored njega). Kako je vizir zatamnjen i kako "lose" prelama svetla vozila koja mi dolaze u susret, veliki problem imam prilkom voznje motora kroz tunel ili kod nocne voznje. Znam da ima radionica koje se time bave, kao i za alate (laserske i sl.) kojima se sece ovaj materijal, ali gde ja zivim nema takve radionice. Dakle prinudjen sam da sam "skratim" ovaj vizir. Linija reza bi bila ovalna (identicna krivina kao sto je i sada). Da li ovo mogu da izvedem sa finom testericom i ubodnom testerom sa regulacijom brzine? Interesuju me vasa iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Avgust 5, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozes sa ubodnom samo uzmi sto sitniju testericu i bez pritiskanja. Posle lepo sa smirglom obrusis ivice i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 969 Napisano Avgust 5, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vizir sekao brusilicom sa reznom pločom Fischer FCD-FP 115x1,0,šmirglom obradio ivice i ispalo kao iz fabrike,samo treba strpljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Avgust 5, 2015 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan mozda najbolje testericu za OTO i polako, ubodna i brusilica mi deluju malo pregrubo, ako imas mogucnosti najbolja opcija je kod nekoga ko ima laser za rezanje, napravis vektorski crtez toga sta ti treba i das gotovo za minut bez kasnije smriglanja, brusenja, busenja itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batakole 13 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Kawasaki 450LTD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj takođe skratio brusilicom baš iz tog razloga sto je noću nemoguće voziti. Samo pažljivo i lepo ošmirglaš i budr ko nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4270 Napisano Avgust 5, 2015 motoras, 2462 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako seces brusilicom moraces polako. Malo seces,pa staneš. Ako navalis pleksi se topi i lepi za kamen. Onda posle malo obrusiš i na kraju smirglom finis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Avgust 5, 2015 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje ubodna testera sa što sitnijim zubima. Može i za metal. I još ako imaš posle toga tračnu šlajfericu završio si posao. Šmirgla na šlajferici može da bude granulacije 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Avgust 6, 2015 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja secem ili brusilicom 1mm kamen ili bonsekom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 11, 2015 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda mi se "izvuklo" vreme. Probao sam da secem neku kancelarijsku stonu kutiju za spise, ubodnom testerom sa testericom za metal i u veoma sporim "obrtajima". Iako je pleksiglas ove kutije znatno deblji od vizira nema pucanja. Seceni pleksiglas sam stitio papirnom trakom da bi manje pucao, a sekao sam sa veoma malo pritiska na testeru. Problem su opiljci koji su teski i ne mogu se lako oduvati i koji pokrivaju obelezenu liniju za rez. Nakon obrade reza smirglom- nije lose (rez je pomalo neprecizan i kriv). Nadam se da cu sledeceg vikenda imati vremena da probam da secem brusilicom (po vasim upustvima) i da cu zavrsiti skracivanje vizira. Javljam vam kada to uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Avgust 19, 2015 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovog vikenda je zavrseno skracivanje vizira za 12 cm. Ispalo je kao da ga je "fabrika" radila. Prvo sam probao malom brusilicom i plocom od 1 mm da seckam onu kancelarijsku kutiju od pleksiglasa, ali iako je rez mogao da se kontrolise da bude po liniji, i iako nisam radio rezove duze od 4-5 cm odjednom temperatura je topila ivice rezova. "Snimio" sam fabricku krivinu vizira na parcetu nekog papira od samolepive folije, isekao to precizno i polako preneo tu krivinu 12 cm nize, na vizir oblepljen, sa obe strane, papirnom zastitnom trakom. Opet sam probao ubodnu testeru (najmanje obrtaja sto moze i sa najsitnijom testericom za metal/plastiku koju sam imao) na kancelarijskoj, pleksiglas kutiji. Rezovi su bili bolji nego prosli put. Mora da se opiljci izduvavaju i ciste sa linije reza na svaka 2-3 cm reza. Od kada sam se nakanio da pocnem sa secenjem vizira, sve je bilo gotovo za 5-6 minuta (cinilo mi se mnogo duze). Osmirglao sam rez, prvo smirglom 180, a onda 400 i...to je to. Sam se sebi divim Hvala svima vama na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...