Schenck 0 Napisano Avgust 5, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi qm 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde ima delova za ovaj choper, trenutno mi treba bobina i bio bih jako zahvalan ako neko moze da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek na kupujem-prodajem ima gomile delova za Kinroad: http://www.kupujemprodajem.com/257114-1-milan-lazic-svi-oglasi.htm ... ali naravno fali bas ono sto meni treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Schenck 0 Napisano Avgust 11, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Qingqi qm 250 Prijavi odgovor kao problematičan Znam za njega. Zvao sam ga ali chovek je valjda na odmoru, nije trenutno tu. U svakom sluchaju hvala na pomoci. Pzzz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
detas 2 Napisano Septembar 12, 2015 U prolazu, 10 postova Lokacija: Knjazevac Motocikl: QM-250 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno uzmi od princa, ima ih svuda. Oko hiljadu dinara je. Ja sam jesenas zamenio radi pa kida. Kaze prodavac ne moze, manja je kubikaza ... more daj je ti meni samo. Samo skini metalni oklop i malo je duzi visokonaponski kabal pa ga smotaj tu negde ima mesta. I ubaci je u staru gumu za nosenje. Ako nije jasno pitaj. Ako ne nadjes za princa javi pa cu ti ja uzeti ovde kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MMITKE 0 Napisano April 19, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Gazdare Motocikl: U planu Sprint Prince 250ccm Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da mi kaze gde bi mogla da se nabavi prednja viljuska za "Qingqi Global Eagle" 250ccm nova ili polovna. Ili od kog drugo motora bi mogla da se stavi? Hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 628 Napisano Maj 9, 2018 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti pase od bilo kojeg princs ,kinroada ili jinluna.Imas po oglasima motore za rasturanje mislim bass na kupujem prodajem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...