bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupi dukatija neces pogresiti,,kod mene u garazi trenutno stoje a i voze 2 komada,,nemas lepse muzike za usi i lepse slike za oci od dukatija,,a delova ima neplasi se,,nije problem naci ih,,mozda jesu za nijansu skuplji ali ih ima,,a ono sto ce ti dukati pruziti po pitanju stabilnosti kocenja itd,,to ti nece ni jedan japaneros pruziti....znas nije bitna samo brzina ubrzanje itd,,bitno je ukociti,,skrenuti ,,a i neide tako lose,ja licno volim zvuk 4cilindra u redu,ali tu dukatijevu grmljavinu nista nemoze zameniti,,a zapamti jednu stvar,,na svakom skupu se pojavi medju 100 japanaca 1 dukati,i oko njega je najveca guzva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 11, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Niste mi jasni ali ni najmanje !!! Koi moj se javljate u temi koja ima veze samo sa Dukatijem. Ako ga niste vozili ili imali, produzite dalje. Covek je trazio savet od nekoga ko je imao ili ima Dukatija. Zajebite me vise tih vasih zajedljivih komentara. Kupite pa vidite sta je to. Ko sto je neko rekao, dovezite vi 100 novih japanskih Rova a ja cu doci sa mojim govnetom i oko njega ce doci vise ljudi nego oko vas. ISKULIRAJTE !!! @ KAWA brate nisi mi jasan. Kakve ima veze sto ja imam strica u Francuskoj, nadji i ti nekog preko i nemoj da kukas vise. Razumem sto si se javljao u temi kada se raspravlja izmedju Dukatija i Japanera, ali mi nije jsano sto se javljas ovde ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je postavio pitanje za sve nas. Bar tako pise. Znaci nije napisao samo za vlasnike dukatija. Jer zna da ih skoro ni nema. A posto mi je jako dobar drugar vlasnik 1098 i znam koje sve ima probleme sa njim, onda reko da pomognem da se covek ne baca u trosak, ako bas ne zeli da ima motor sa specificnim zvukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Covek je postavio pitanje za sve nas. Bar tako pise. Znaci nije napisao samo za vlasnike dukatija. Jer zna da ih skoro ni nema. A posto mi je jako dobar drugar vlasnik 1098 i znam koje sve ima probleme sa njim, onda reko da pomognem da se covek ne baca u trosak, ako bas ne zeli da ima motor sa specificnim zvukom. nije u pitanju samo zvuk,,upitanju je jos milion lepih stvari koje ti dukati pruza,kupi ga,vozi ga pa ces videti,,nije sve u 300 na sat..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 11, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan nije u pitanju samo zvuk,,upitanju je jos milion lepih stvari koje ti dukati pruza,kupi ga,vozi ga pa ces videti,,nije sve u 300 na sat..... Nisi u pravu. Moramo svi da vozimo Golf 2 i da nam R1 postane nacionalni motor ko sto vec jeste, jel svi su culi za R1. Ti nisi znao da pre nego sto kupis motor moras da razmisljas kako ces da ga prodas. To je poenta motora. Serem se ja na motore koih ima manje od 10 u drzavi. Mora da su govna. I ti bokilic sutra da praznis garazu i da kupis Japanere ! Mislim nisi mi jasan. Evo ja mog odma dajem u oglas (i za te pare cu kupiti 2x R1) Covek je postavio pitanje za sve nas. Bar tako pise. Znaci nije napisao samo za vlasnike dukatija. Jer zna da ih skoro ni nema. A posto mi je jako dobar drugar vlasnik 1098 i znam koje sve ima probleme sa njim, onda reko da pomognem da se covek ne baca u trosak, ako bas ne zeli da ima motor sa specificnim zvukom. Ja sam ukapirao da covek trazi savet od nekoga ko ga ima. Btw siguran sam da je tvoj ortak bio mnogo srecniji kad je pazario 1098 nego R1 iako ima jako puno problema, kako ti vec kazes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam ga i hvala. Uzan sav, Dizajn isto nista, te cevi kad vidim nista to meni narocito za 18000 e. I to polovan. Jedino kapa dole za krivine i kocenje. Tu je stvarno preteran. Ali ja nisam neki trkac pa da treba da izvlacim neke krivine, niti tako jurcam da mi treba takvo kocenje. A zvuk necu da komentarisem. Stvar ukusa. Meni je to kao krupara. Ali opet stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo kupujem golfa 2,,,u pravu si,,odma cu da sednem na r1 vise nikad dukatija u garazu necu da turim,,,ma samo japanca ima da vozim ma nikad vise evropski motor u garazu necu da turim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam ga i hvala. Uzan sav, Dizajn isto nista, te cevi kad vidim nista to meni narocito za 18000 e. I to polovan. Jedino kapa dole za krivine i kocenje. Tu je stvarno preteran. Ali ja nisam neki trkac pa da treba da izvlacim neke krivine, niti tako jurcam da mi treba takvo kocenje. A zvuk necu da komentarisem. Stvar ukusa. Meni je to kao krupara. Ali opet stvar ukusa. bar si priznao da koci i lezi bolje od japanca,,jos samo da ti pojasnim da se taj cevasti ram ne uvija kao neki drugi ramovi i mozda te ubedimo da pazaris jednu kako ti rece kruparu......iako neznam sta je to krupara.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Covek je postavio pitanje za sve nas. Bar tako pise. Znaci nije napisao samo za vlasnike dukatija. Jer zna da ih skoro ni nema. A posto mi je jako dobar drugar vlasnik 1098 i znam koje sve ima probleme sa njim, onda reko da pomognem da se covek ne baca u trosak, ako bas ne zeli da ima motor sa specificnim zvukom. nije mi jasno nesto,ako ga je kupio polovnog,opet ne moze da bude stariji od 2 godine,a ti vec pricas o nekim silnim problema,daj pojasni to malo,sta to na relativno novom motoru njega moze da muci toliko,a da r1 ne fali nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam ga i hvala. Uzan sav, Dizajn isto nista, te cevi kad vidim nista to meni narocito za 18000 e. I to polovan. Jedino kapa dole za krivine i kocenje. Tu je stvarno preteran. Ali ja nisam neki trkac pa da treba da izvlacim neke krivine, niti tako jurcam da mi treba takvo kocenje. A zvuk necu da komentarisem. Stvar ukusa. Meni je to kao krupara. Ali opet stvar ukusa. Ha ha ha pa gde se seti za kruparu bre Kawa .Istina je da ima specifican zvuk nesto kao ddrm,ddrm pa drmmm.Meni licno se na momente svidja taj zvuk ali mi se svidja i kad ga razvuce R- 1 ,simfonija 4 u 1.E sad ovo bi trebalo da bude drugarska rsprava forumasa gde svako ima pravo da da svoje misljenje pa i Kawa i svi mi i ne vidim sta je lose u tome sto se Kawi ne svidja da ga maltene ne napsujete.I OPET uvrede na racun Japanskih motora koji se nazivaju japanerima i sta ti sve ne.Ako covek hoce da kupi Ducati on ce ga kupiti (koliko vidim resio se) pa ce nam posle nekog vremena nadam se reci svoja iskustva tj da li se zeznuo ili ne.Jedno je sigurno da ce dosta obogatiti svoje mehanicarsko iskustvo ali to mu nadam se nece biti problem posto sam kaze da radi mehaniku.Napominjem da sam i ja u dva navrata bio potencijalan kupac Ducatija ali sam odustao jer niti poznajem mehaniku dovoljno niti imam vremena a ni volje da se petljam sa istim pa sam odustao.Nemojte samo da padate u vatru i da sve koji imaju drugcije misljenje optuzujete za pljuvanje po DUCATIJU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 458 Napisano Mart 11, 2008 Ducatista, 2915 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Nije u tome fazon pit. Covek je trazio misljenje o Dukatiju. Onda su pocele price od strane ljudi koji nikad nisu imali taj motor kako je govno i tome slicno. To je ono sto mene smara. Vidi ovako, to bi bilo isto ko kad bi ja sad poceo da pricam kako je TDM govno, a pritom znam samo iz vidjenja nekog ko ga poseduje. Licno ja nikad necu komentarisati neki motor ako ga nisam vozio, mada i to vozio nije realno. Recimo ja sam vozio SRAD i R6 ali to su bili motori od mojih drugara. Znaci samim tim sto nisu bili moji podrazumevalo je da voznja bude vise nego turisticka sto je o5 recimo za R6 moglo da donese samo ruzne komentre, jer kao sto je poznato taj motor ide kako treba tek od neki 14, 15.000 obrtaja, sto ja naravno nisam hteo da probam. Znaci moje misljenje je merodavno samo kod Dukatija 998, Varadera 125, NSR 125 i jos nekih gluposti. Znaci apsolutno nikad necu komentarisati motor koja ja licno nisam posedovao bar mesec dana. Dizajn je stvar ukusa, zvuk takodje. Ne kazem ja da mrzim Japanske motore. Licno mislim da je Suzuki K4 prelep motor, CBR 600 FS takodje, rado bi ih posedovao. Zvuk kod rednih 4 je takodje prica za sebe, toliko volim motore i postujem ljude koji ih voze da nikad necu reci da su govna. Recimo ne volim copere i taj fazon motora ali nikad se necu javiti u temi gde se diskutuje o njima da pricam kako s oni govna i kako su ljudi koji ih voze debili. Postovanje za svaki tip, marku i vozaca motora. Ti si pit imao jedan komentar vezan za Dukati koji je cak mozda pogodio i poentu svega. Cak sam ga i glasno pozdravio kolko se secam. Prekopiraj ga ljudima ovde pa neka sami procene. Tvoj ovdasnji kometar je bio skroz ok i moze da dovede samo do diskusije koja je drugarska. Jednostvano si rekao - svidja mi se, ali nisam spreman na kompromise i necu ga uzeti. Tvoje misljenje i bez ikakve uvrede prihvaceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan bokilic moram da kazem da kenjas! pre pola godine je bilo -DUKATI NIKAD VISE KOD MENE U DVORISTE!- a sad nesto pametujes, zajebi nas vise toga i odluci se koju marku volis, apriliju, ducati ili jebenu hondu! svrle pusti poruku braci (BRACO) on je skoro radio nesto oko 999 koji je maltene isti kao 749. ako trazis v2 pogledaj pored vtr-a, i tlr i rsv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bokilic moram da kazem da kenjas! pre pola godine je bilo -DUKATI NIKAD VISE KOD MENE U DVORISTE!- a sad nesto pametujes, zajebi nas vise toga i odluci se koju marku volis, apriliju, ducati ili jebenu hondu! svrle pusti poruku braci (BRACO) on je skoro radio nesto oko 999 koji je maltene isti kao 749. ako trazis v2 pogledaj pored vtr-a, i tlr i rsv. pa jes bre,,nikad vise,i nije moj vec od drugara,,ja za tvoju informaciju drzim servis za motore,,900ss je tu na servisu, 600ss je kupljen pre dva dana,od crnog sina tu sa foruma, pa je na servisu,,ja nemam para da odrzavam dukatija,,ali je to motor koji ipak vredi malo vise....a apriliju i hondu volim takodje... a 900ss sam imao vozio i dobar je,,sem masine koja je za moj ukus nesto slabija nego sto bi trebala da bude za takav motor. a volim italijane da popravljam isto kao i japance.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Momci ajmo malo kulture i postvanja u ovoj raspravi, zamolicu vas da se ne izrazavate vulgarno. Zamolio bih sve one koji nisu imali Dukati da ne iznose svoje pausalno misljenje. Momci mnogo ste otisli u off zato samo vlasnici dukatija i majstori neka daju svoje misljenje kako bi covek imao pravu informaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan roadgunner nije mi jasno sta si ti imao, ducati ili golfa II?! molim te objasni posto vidim da si i ti pisao, u skladu sa temom naravno. bokilic znam da imas servis, meni se samo cini da ne dajes objektivne savete, samo to. a i ja inace volim sve marke motora. pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan roadgunner nije mi jasno sta si ti imao, ducati ili golfa II?! molim te objasni posto vidim da si i ti pisao, u skladu sa temom naravno. bokilic znam da imas servis, meni se samo cini da ne dajes objektivne savete, samo to. a i ja inace volim sve marke motora. pozdrav! ja nemam para da ga odrzavam,zena dete,skupljam pare za stan u bgd u,,sredjujem staru kucu u svilajncu,ali bih rado imao posto nevozim r ove,,,jednu cagivu 900 ,enduro sa dukatijevom masinom,,......a imam i lepih iskustva sa dukatijima i japancima ...nego me malo i nervira sto ljudi pljuju nesto sto je dobro.....aza koji dan cete imati i video materijal se sklapanjem jednog dukatija,pa ce vam mnogo toga biti jasnije,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan cini mi se da koliko su nerealni oni koji su protiv dukatija, toliko su nerealni i oni koji su za.. realnost je izgleda negde izmedju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, ducati je egzotika, kao shto neko reche od 100 japanaca na skupu i 1 ducati svi ce biti oko ducatia,slazhem se, ako chovek tako razmishlja nema shta da se dvoumi izmedju japanca ili 'talijana :S... I japanac i italijan imaju i mane i prednosti i bila je tema japan vs evropa ili kako god, mozhe to u nedogled,mora da vidi da li mu odgovara, da je skuplje jeste, da je bolje nznm nek kazhe neko ko ima i jedno i drugo,ali nema smisla tako uporedjivati, 18000e za dukca ili 10000e za japanca, pa ako je egzotika zato je toliko, imash platish, nemash nemoj, kupi japanca i uzhivaj ali nemoj da omalovazhavash ducati,koji nikako nije sranje, i koji po mom skromnom mishljenju ne mozhe da se poredi sa japancima na taj nachin... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan tamo je bio samo jedan Dukati zbog kojeg ni jedan drugi motor nisam ni primetio (a ne volim R). a zapamti jednu stvar,,na svakom skupu se pojavi medju 100 japanaca 1 dukati,i oko njega je najveca guzva dovezite vi 100 novih japanskih Rova a ja cu doci sa mojim govnetom i oko njega ce doci vise ljudi nego oko vas. To i jeste jedan od razloga zasto neki kupuju dukca, da bi bili primeceni i da bi se oko njihovih motora stvarala guzva.Takodje i zato sto hoce da imaju motor kojih ima samo par komada. Nemam nista protiv toga,svako ima svoje neke zelje. Nervira me samo sto neki prosipaju price kao bi i vozaci japanaca vozili dukca da imaju mogucnosti, al posto nemaju voze japanca. Ja sam kupio Hondu zato sto ocu da imam motor s kojim mogu da predjem 100000 km bez kvara,boli mene uvo da se oko mog motora okuplja narod na vasarima, pardon, skupovima,a sa tim italijanskim "exkluzivnim motorima" o toj kilometrazi mogu samo da sanjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan tamo je bio samo jedan Dukati zbog kojeg ni jedan drugi motor nisam ni primetio (a ne volim R). a zapamti jednu stvar,,na svakom skupu se pojavi medju 100 japanaca 1 dukati,i oko njega je najveca guzva dovezite vi 100 novih japanskih Rova a ja cu doci sa mojim govnetom i oko njega ce doci vise ljudi nego oko vas. To i jeste jedan od razloga zasto neki kupuju dukca, da bi bili primeceni i da bi se oko njihovih motora stvarala guzva.Takodje i zato sto hoce da imaju motor kojih ima samo par komada. Nemam nista protiv toga,svako ima svoje neke zelje. Nervira me samo sto neki prosipaju price kao bi i vozaci japanaca vozili dukca da imaju mogucnosti, al posto nemaju voze japanca. Ja sam kupio Hondu zato sto ocu da imam motor s kojim mogu da predjem 100000 km bez kvara,boli mene uvo da se oko mog motora okuplja narod na vasarima, pardon, skupovima,a sa tim italijanskim "exkluzivnim motorima" o toj kilometrazi mogu samo da sanjam. pa nemora da znaci da ni dukac nece preci 100.000km,,,,,,trazi redovan servis naravno,,,,ali to neznaci ni da honda nece da se pokvari za 100.000km...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 11, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Zato sto kad sam ga kupio imao sam 16 godina i tada po zakonu ne bi smeo da vozim vise od 125 kuba,al sam iapk uzeo 200 i zato sto sa njim za 3 godine i za 20000 km nisam imao ni jedan jedini kvar,naravno radio sam mu neke prepravke u startu i zato sto njegov agregat moze da predje jako puno kilometara bez ikakvog diranja.Eto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Zato sto kad sam ga kupio imao sam 16 godina i tada po zakonu ne bi smeo da vozim vise od 125 kuba,al sam iapk uzeo 200 i zato sto sa njim za 3 godine i za 20000 km nisam imao ni jedan jedini kvar,naravno radio sam mu neke prepravke u startu i zato sto njegov agregat moze da predje jako puno kilometara bez ikakvog diranja.Eto.. evo ja otvorio dukatija 600ss na 43,000km,prvi put mu se steluju ventili,,kaisevi i ulje su mu menjani redovno do sad,,plocice i lanac,,nikad ni jedan kvar nije imao sem anlasera koji je poceo da otkazuje ali je na vreme popravljen,,nevidim sto bi taj kinez bio bolji,,ili ste toliko ljubomorni na italijanske motore da cete poceti da pisete kako su kinezi bolji od njih ;) slazem se da mu fali 10tak konjica,,,ali ko nije neki jurcadzija nece ni primetiti,,, uostalom dukati nije za svakog.....ko nemoze da ga priusti i ko ga nije imao i vozio a ljubomoran je nemora uopste da se javlja u ovoj temi..ovo je ipak tema za one koji su ga posedovali i vozili,i TACKA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 11, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan tamo je bio samo jedan Dukati zbog kojeg ni jedan drugi motor nisam ni primetio (a ne volim R). a zapamti jednu stvar,,na svakom skupu se pojavi medju 100 japanaca 1 dukati,i oko njega je najveca guzva dovezite vi 100 novih japanskih Rova a ja cu doci sa mojim govnetom i oko njega ce doci vise ljudi nego oko vas. To i jeste jedan od razloga zasto neki kupuju dukca, da bi bili primeceni i da bi se oko njihovih motora stvarala guzva.Takodje i zato sto hoce da imaju motor kojih ima samo par komada. Nemam nista protiv toga,svako ima svoje neke zelje. Nervira me samo sto neki prosipaju price kao bi i vozaci japanaca vozili dukca da imaju mogucnosti, al posto nemaju voze japanca. Ja sam kupio Hondu zato sto ocu da imam motor s kojim mogu da predjem 100000 km bez kvara,boli mene uvo da se oko mog motora okuplja narod na vasarima, pardon, skupovima,a sa tim italijanskim "exkluzivnim motorima" o toj kilometrazi mogu samo da sanjam. nije valjda da si kupio hondu zato shto mislish da samo sa njom mozhesh da predjesh 100.000km? ne znam, ali pretpostavljam da je tvoj motor star 5-6-7 godina, nije ni bitno... i verovatno ne znash ni kako je vozhen, chuvan, negovan itd. tako da mozhe da bude rupa bez dna a mozhesh i da mu menjash ulje na 15000km a da ti se ne pokvari... ne znam da li je toliko usadjeno to razmishljanje da honda najvishe prelazi, da je najbolja (HONDA JE TO!) ili shta je u pitanju... kao i mishljenje da dukati ne mozhe tu kilometrazhu da predje... pola vas pricha o italijanima i japancima kao da ste ih sve vozili pa ste kvalifikovani da prichate o tome... imate pravo samo o ceni i o onome shto mozhete na papiru da prochitate da prichate, a o ostalom - teshko... ovo na koga se odnosi sam ce se prepoznati... koliko treba imati hrabrosti pre svega pa tek onda mozga i svega ostalog da neko kazhe da je neki motor LOSH? kako losh? stalno se kvari? ne ide? ne pali? najgori u klasi? ok ali to i dalje ne znachi da je najgori... loshiji od drugih ali nije losh! nekome odgovara... samo mi nije jasno da neko mozhe da voli dva tochka i motore a da mrzi japance ili italijane... sve su to motori napravljeni na drugim prostorima i na drugachiji nachin i svaki ima svoje chari... i da, ni jedan nije losh, tj. losh motor ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ...ako si vec trazio dobar motor,,zasto si kupovao keweja pre honde ??? ??? Zato sto kad sam ga kupio imao sam 16 godina i tada po zakonu ne bi smeo da vozim vise od 125 kuba,al sam iapk uzeo 200 i zato sto sa njim za 3 godine i za 20000 km nisam imao ni jedan jedini kvar,naravno radio sam mu neke prepravke u startu i zato sto njegov agregat moze da predje jako puno kilometara bez ikakvog diranja.Eto.. evo ja otvorio dukatija 600ss na 43,000km,prvi put mu se steluju ventili,,kaisevi i ulje su mu menjani redovno do sad,,plocice i lanac,,nikad ni jedan kvar nije imao sem anlasera koji je poceo da otkazuje ali je na vreme popravljen,,nevidim sto bi taj kinez bio bolji,,ili ste toliko ljubomorni na italijanske motore da cete poceti da pisete kako su kinezi bolji od njih ;) slazem se da mu fali 10tak konjica,,,ali ko nije neki jurcadzija nece ni primetiti,,, uostalom dukati nije za svakog.....ko nemoze da ga priusti i ko ga nije imao i vozio a ljubomoran je nemora uopste da se javlja u ovoj temi..ovo je ipak tema za one koji su ga posedovali i vozili,i TACKA. Pa ti Bokilic prvi ne bi trebao da se javljas jer si ti ne tako davno ljagao Ducatija samo tako a sad se kunes u njega,nisi mi jasan uopste daj definisi se malo.A koliko vidim kod tebe se vrte sve neke besne masine od 2000-4000 evra a ovde je rec o mnogoi skupljim motorima tipa 1098 i R -1 pa ne vidim da si i ti nesto posebno kvalifikovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUCATI 996 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate Djusi sto ne zoves upomoc verujte mi motor je do jaja, znaci od 2 hiljade obrtaja vuce kao nezdrav!! krivine,kocnice da i ne spominjem. . ja mog vozim kao da sam ga ukrao i da kucnem u drvo osim redovnih servisa nisam imao problema sa njim! u pocetku sam hteo 100 puta da ga gurnem u Savu dok se nisam navikao na njega,zbog suvog kvacila se ne moze voziti na malim obrtajima jer kao da hoce da se ugasi,kad oduzimas gas ili spustas u nizu jednostavno se ukopava i sav se strese,moras stalno da pazis po kakvom asfaltu vozis jer zadnji tocak baca na sve strane,nekada i kad menjam iz 2 u 3,sve u svemu spartanski motor!sto se tice rezervnih delova nije narocito skuplji od japanaca ali istina je da moras da se snalazis od preko mada ima dosta stvari koje mozes i ovde da nadjes,plocice,lance i lancanike,ulja fitere itd.. Djusi nije dobro procitao kada sam komentarisao o tome kako kad sednem na Japance kao da sam seo na biciklu,nisam rekao Japanere, mislio sam na to kako su dosta laksi za voznju,a ne da su losiji! cinjenica je da su Japanci pristupacniji i da imaju vise konja od Ducatija i sigurno je neka Honda,Suzuki itd. dobar izbor ali ako si istinski zaljubljenik u dvotockase video bi da je Ducati ipak pravljen od srca i da je cistokrvni trkac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...