srbenda 518 Napisano Avgust 2, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Posto moja lepsa polovina iz nekih samo njoj znanih razloga nema nameru da putuje samnom na motoru a bio je planiran u avgustu bas duzi put .....od njene nove opreme prodajem samo njenu jaknu .......ostalo sam prodao komsijinoj zeni Jakna je nova...ove godine u JUNU mesecu kupljena i 3 puta obucena i to po gradu...u pitanju je proizvodjac dobro poznat siroj populaciji ...RICHA strukirana i namenjena bas damama velicina M ima i termo ulozak koji se skida na snjir. ( na slikama je skinut ) dva djepa u unutrasnjosti jakne....jedan na snjir drugi na cicak traku spolja dva na snjir. protektori na celim ledjima ,laktovima i ramenima ( meki... nisu plasticni ) na laktovima spolja 3 trake od prave koze dimenzije sam slikao i metrom oznacio rade laksega uvida u iste ....mada je i to diskutabilno duzina od ruba ramena ....vidi se na slici metrom oznaceno,,, do kraja rukava 60 do 63cm preko ramena ,,................,vidi se na slici metrom oznaceno...40 do 42 cm od vratnog dela na ledjima do kraja ne uzimajuci kragnu naravno u obzir je 70cm Naravno neostecena i neizgrebana ! Nova je kostala 148eu. Prodajem je za 100e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 991 Napisano Avgust 2, 2015 Sindikat Samostalni Jahač, 374 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična jakna! Moja supruga je nosi,bez zamerki.Svaka preporuka,za odnos cena kvalitet,estetika..prava je. Sretna prodaja kolega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Avgust 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је јакна БЕЛА или СИВА? И наравно која је цена Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Avgust 2, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је јакна БЕЛА или СИВА? И наравно која је цена sivkasto bela...bas vuce na nezno sivu boju....sto je po meni odlicno jer se manje vidi kad se bude eventualno zaprljala imao sam vec slicnu boju jedne moje jakne paa iz iskustva pricam cenu sam vec napisao u oglasu .....100e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Avgust 20, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan izgleda mi da je debeeeeela kriza cim,bas kvalitetne stvari ispod realne cene nemaju kupce , aj nova cena ,jos nerealno niza neka bude 80e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Avgust 20, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ova jakna vredi ovoliko, i moja sestra je ima i kvalitet izrade je izuzetan. A za Srbendu postpisujem da je sve tacno kako je napisao, covek se ne zeza. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Avgust 20, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan eh kolega bigbad86 sta vredi i niza cena kad kriza krizira ....kod nas bajkera tek extra! pratim neke oglase povremeno , vezano za glisere,,,,i nisam se mogao nacudti ovih dana koliko su popadale cene za neke meni interesantne oglase Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 1, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan malo osvezenje oglasa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Nova ali i fiksna cena 70e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan posto se zena naljutila vracam cenu na 100e . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Septembar 18, 2015 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Prodana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...