drilling ltd 643 Napisano Avgust 3, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pivo može A zahtev za kvartalnu registraciju na 3-6 i 12 meseci podnet pre godinu dana od strane MASa i još nema odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad, ako nudis Haineken, naci ce se zainteresovani... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 korisnik(a) čita ovu temu3 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih članova mile fazer, Furious Panda, Mikulanac šta vas dvojica mislite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano Avgust 3, 2015 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan malo je nas da bi hijene nanjusile nasu krv........ Ako uzmemo da Srbija broji oko 125 opstina,neka svaka opstina ima 200 motocikala,neka uzmu 300din po motociklu i ubede te da je to u cilju tvoje bezbednosti (sto im je zadatak) jel malo 7500000 din. u budzetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 3, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmmmmmmmmmmmmmm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10610 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 512 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu, mislim da je bilo oko 100 motora, dosta ljudi iz moto klubova...Ekipa iz vlasti u baš reprezentativnom sastavu - ministar Policije, zamenica predsednika Vlade - ministar saobraćaja, Rebić iz vrha saobraćajne Policije, direktor AMSS, direktor Agencije za bezbednost saobraćaja...bilo nešto malo pitanja i odgovora ali mislim da nikad ovaj nivo ljudi iz najviše vlasti nije se "spustio" među bajkere . Obećali su da je ovo početak saradnje sa motociklistima sve u svrhu smanjenja povređenih i poginulih motociklista. O žutoj traci i registraciji bilo je reči ali i obećanja da mora da se izradi studija o opravdanosti. Sve u svemu, nadam se da neće ostati na obećanjima ali me prijatno iznenadilo to što je došao najviši nivo vlasti a ne kao do sad po neki savetničić i levi zanosilac... Eto, cika Rajko, oce da pricaju sa nama. Koliko ce da cuju, jbg, ostaje da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 3, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Avgust 3, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Avgust 4, 2015 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo razmisljanja svatih da ipak treba pregovarati sa ovom vladom. Mozda nam dozvole da se telepromptujemo od semafora do semafora ili da vozimo brzinom vazduplohova a mozda naprave neki ugovor o javnim nabavcima kamera za dvotockase.... Od ovakvih me vise nista ne moze iznenaditi. Sa njima razgovor samo gov. motkom a isto vazi i za dzabalebarose u tzv. institutu za bezbednost saobracaja. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5530 Napisano Avgust 4, 2015 Pana, 534 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. Tužno , iskreno , bez nade da će nam biti bolje Neću ga prodavati , neka ga . Hoću da ga imam . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u vladi, nije problem ni u zakonima ni u onima koji provode zakone. nije kriva ni neimaština generalno u svjetu. problem je u našim glavama. svi mi živimo iznad svojih mogucnosti tj. nismo se stavili na svoje mjesto u skladu sa mogucnostima. peglamo kartice na dozvoljene minuse, kreditiramo se na vec nekoliko kredita i onda pored " auta koji, opet van naših mogucnosti, vozimo treba nam motor jer eto poželjeli smo si motor i mora ga se kupiti. kako? pa pozajmicom ili od banke tj. kredit ili od nekog svog pa uz dobru volju da mu se vrati na dogovoreni dan najcešce se ne vraca i dolazi do razjeba prijateljstava. sada kada vec imamo taj jebeni motor koji smo nategli ovako ili onako a najcešce je i on kupljen preko mjere jer oni sa manje od 100 KS su za p...e a mi smo ipak nešto a i da se vidi da se ima, treba ga registrirati. tu dolazi do jebanja svega i svakoga jer svi su krivi što nemamo za registraciju, i AMS i MAS i vlada i tehnicki pregled i predsjednik i S.A.R.S i svi drugi samo mi nismo isvi nam žele zlo jer nemamo za registraciju. Gume loše - sljedi pluvanje po ducanima, uvoznicima, predtavnicima .... samo mi nismo krivi što imamo gumu 190 i što bi htjeli Diablo Corsu za svoj motor. oduvjek je bilo da je za neke Tomos, za neke japanac do 500 ccm a za neke je nebo granica. e sad ako je za mene Tomos pa kupim neko sranje od BMW 1200 LT sa par glupih farova koji nije ni za hladovine nego za u mrkli mrak ( slucajni odabir primjera ) koji u biti ne košta puno ali se kvari na suncu pa logicno je da ce nas pojesti troškovi vezani uz njega. od registracije, osiguranja, popravaka, guma i ..... i da cemo biti nesretni i da ce nam sve biti skupo i da cemo se, isfrustrirani, ljutiti na sve oko sebe. treba živjeti u skladu sa svojim mogucnostima, neki put prije kupovine zapitati se dali je to što hocemo namo dostižno ili cemo krvariti kada dođemo u posjed istog. žute trake, kvartalne ili polugodišnje registracije su manji problem jer kako je kod nas tako je u najvecem broju zemalja u cjelom svjetu pa ljudi žive, voze u kolonama ( krenu malo ranije na posao i to je to ) i uglavnom funkcioniraju. evo sahac objasnio par postova iznad: ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Mile, nisi u pravu. Ima toga dosta da ljudi hoće da voze motor a nemaju para ni za pošteno održavanje. Ali to je neki drugi par čarapa. Ovde je u pitanju da je registracija motocikala u Srbiji preskupa i da je generalno skuplja od registracije automobila, što je apsurd. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u vladi, nije problem ni u zakonima ni u onima koji provode zakone. nije kriva ni neimaština generalno u svjetu. problem je u našim glavama. svi mi živimo iznad svojih mogucnosti tj. nismo se stavili na svoje mjesto u skladu sa mogucnostima. peglamo kartice na dozvoljene minuse, kreditiramo se na vec nekoliko kredita i onda pored " auta koji, opet van naših mogucnosti, vozimo treba nam motor jer eto poželjeli smo si motor i mora ga se kupiti. kako? pa pozajmicom ili od banke tj. kredit ili od nekog svog pa uz dobru volju da mu se vrati na dogovoreni dan najcešce se ne vraca i dolazi do razjeba prijateljstava. sada kada vec imamo taj jebeni motor koji smo nategli ovako ili onako a najcešce je i on kupljen preko mjere jer oni sa manje od 100 KS su za p...e a mi smo ipak nešto a i da se vidi da se ima, treba ga registrirati. tu dolazi do jebanja svega i svakoga jer svi su krivi što nemamo za registraciju, i AMS i MAS i vlada i tehnicki pregled i predsjednik i S.A.R.S i svi drugi samo mi nismo isvi nam žele zlo jer nemamo za registraciju. Gume loše - sljedi pluvanje po ducanima, uvoznicima, predtavnicima .... samo mi nismo krivi što imamo gumu 190 i što bi htjeli Diablo Corsu za svoj motor. oduvjek je bilo da je za neke Tomos, za neke japanac do 500 ccm a za neke je nebo granica. e sad ako je za mene Tomos pa kupim neko sranje od BMW 1200 LT sa par glupih farova koji nije ni za hladovine nego za u mrkli mrak ( slucajni odabir primjera ) koji u biti ne košta puno ali se kvari na suncu pa logicno je da ce nas pojesti troškovi vezani uz njega. od registracije, osiguranja, popravaka, guma i ..... i da cemo biti nesretni i da ce nam sve biti skupo i da cemo se, isfrustrirani, ljutiti na sve oko sebe. treba živjeti u skladu sa svojim mogucnostima, neki put prije kupovine zapitati se dali je to što hocemo namo dostižno ili cemo krvariti kada dođemo u posjed istog. žute trake, kvartalne ili polugodišnje registracije su manji problem jer kako je kod nas tako je u najvecem broju zemalja u cjelom svjetu pa ljudi žive, voze u kolonama ( krenu malo ranije na posao i to je to ) i uglavnom funkcioniraju. evo sahac objasnio par postova iznad: ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. Motor star 14 godina nije izvan mojih mogucnosti,ali 30 000 din da registrujem motor od 1000ccm,a 26000 mi je auto od 2000 ccm,koji vozim svaki dan...zaista je nesrazmerno.Mesas babe i zabe,tj.promasio si srz ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile, nisi u pravu. Ima toga dosta da ljudi hoće da voze motor a nemaju para ni za pošteno održavanje. Ali to je neki drugi par čarapa. Ovde je u pitanju da je registracija motocikala u Srbiji preskupa i da je generalno skuplja od registracije automobila, što je apsurd. u potpunosti se slažem sa tobom ali nije Srbija jedina država kod koje je to tako. manje više je to tako u vecini država. kada se kupuje motor kupuje se 100% luksuz i u skladu sa time su raspisani troškovi koji idu uz kupovinu motora. tko može luksuzno živjeti pored ostalog luksuza kupuje si i motor. e sada ce netko na ovo reci kako ide na posao, kako prevozi ženu, djeci, ide u kupovine sa motorom i da je on potreba a ne luksuz. ok. pa neka si ti kupe skuter ili moped. ja sam prvi svjestan toga da imam motor koji mi sisa novce a nije mi iskorišten koliko bi ja volio zbog vlastitog ne imanja novaca i vremena koji bi mi trebalai da motor koristim koliko bi želio. kod mene je rega za motor isto skuplja nego za auto ali samo zato što je banda zakonski formulirala da se gledaju KW snage a ne kubikaža a to je kod motora daleko izraženije nego kod auta, ali šta cu kada je i u Italiji ( mislim i u sloveniji ) isto a oni su mi najbliži za kompariranje. meni osobno je moj motor veliko financijsko opterecenje i kada pored posla ne bi radio još jedan posao ne bi ga zadržao ni pet minuta ali dokle god mogu ovako ( sa novcem od fusha ) servisirati troškove koje imam sa motorom i poneka putovanja, bez ugrožavanja kucnog buđeta, ja cu ga držati i muciti se za to sam sa sobom i necu plakati nad sudbinom. shvatio sam vaš problem samo mislim da je blisko vezan i sa ovim što ja pišem. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mile ajde budi realan pa reci koliko košta registracija za tvoj motor u Hrvatckoj i koliko košta za automobil istog godišta i približne snage u KW? Ja ću navesti moj primer: Suzuki Vstrom DL1000, 98KS 2008god 32000 din = 266 eur Passat 20TDI, 140KS 2008god 38000 din = 315 eur Da kažemo 50 eur razlika u ceni. Da se razumemo ja nekukam da nemogu da platim nego jedostavno nema realnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Mile ajde budi realan pa reci koliko košta registracija za tvoj motor u Hrvatckoj i koliko košta za automobil istog godišta i približne snage u KW? Ja ću navesti moj primer: Suzuki Vstrom DL1000, 98KS 2008god 32000 din = 266 eur Passat 20TDI, 140KS 2008god 38000 din = 315 eur Da kažemo 50 eur razlika u ceni. Da se razumemo ja nekukam da nemogu da platim nego jedostavno nema realnosti. odgooglaj pa ceš naci na net.u meni se ne da. ja nemam auto imam samo motor i za njega mi je sa 50% popusta na 123 KW snage polica osiguranja 1.721,41 kn, na to ide još porez na katalizator kojega naplacuju kao da ga nemamo ( a imaju ga skoro svi ) 140 kn plus cestarina cca 500 kn i troškovi tehnickog pregleda cca 300 kn. ukupno 264o kn.ili u grubo 350 + eura. imam srece da sam dostigao kvotu od 50% pousta na osiguranje jer bi to bilo uvecano za 250 eura. za slican auto odgooglaj kao što rekoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Milenko da te ne znam pomislio bih da se hvalis...:-) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 4, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mile Google kaže da je registracija za motor i auto iste snage i godišta skoro ista. Sad mi reci dali si ti sa time zadovoljan kad imaš takav stav? Ili kako kažeš nemaš auto pa možda nemaš osećaj poređenja? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 4, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Da, motori su veoma skupa zanimacija kako god okreneš. Pored reg. ima još 100 stvari, da ne nabrajam, svi znamo. (oprema, održavanje, gorivo, putovanja...). Realno reg za 150-250 ccm je baš dostupna (6000-9000 din.) Sve preko 500 je ipak luksuz, da nije pitajte se da li bi svom sinu dali da kupi prvi motor od 1000? Ako je za put po Balkanu - može i skuter baš lepo da posluži. Postoji opcija: NE REGISTRUJEM, vozim na divlje po okolini ili jednostavno pobegnem kad me zaustavljaju. Ne teba ni oprema ni prva pomoć. Druga opcija: Registrujem u avgustu, vozim pola sezone ove godine i onda pola druge godine. Pauziram godinu ili dve sa reg. Pa onda opet. Eto 50%. Nećemo biti srećniji smanjenjem reg, koliko je nas bilo srećno na prvom motoru od 50-150ccm? I bilo sasvim dovoljno. Neko ranije reče, super je u Srbiji što se tiče motora, možda bolje i da ćutimo. Pa neregistrovani mogu po selcima, BG- pa vozi neregistrovan majstore,znas i sam.To da ne treba prva pomoc...znaci samo da ti hvala bogu nije jos uvek zatrebala...Najbolje da nam ti odredis sta i od koliko kubika da vozimo...e izvini odo da kenjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Avgust 4, 2015 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u vladi, nije problem ni u zakonima ni u onima koji provode zakone. nije kriva ni neimaština generalno u svjetu. problem je u našim glavama. svi mi živimo iznad svojih mogucnosti tj. nismo se stavili na svoje mjesto u skladu sa mogucnostima. peglamo kartice na dozvoljene minuse, kreditiramo se na vec nekoliko kredita i onda pored " auta koji, opet van naših mogucnosti, vozimo treba nam motor jer eto poželjeli smo si motor i mora ga se kupiti. kako? pa pozajmicom ili od banke tj. kredit ili od nekog svog pa uz dobru volju da mu se vrati na dogovoreni dan najcešce se ne vraca i dolazi do razjeba prijateljstava. sada kada vec imamo taj jebeni motor koji smo nategli ovako ili onako a najcešce je i on kupljen preko mjere jer oni sa manje od 100 KS su za p...e a mi smo ipak nešto a i da se vidi da se ima, treba ga registrirati. tu dolazi do jebanja svega i svakoga jer svi su krivi što nemamo za registraciju, i AMS i MAS i vlada i tehnicki pregled i predsjednik i S.A.R.S i svi drugi samo mi nismo isvi nam žele zlo jer nemamo za registraciju. Gume loše - sljedi pluvanje po ducanima, uvoznicima, predtavnicima .... samo mi nismo krivi što imamo gumu 190 i što bi htjeli Diablo Corsu za svoj motor. oduvjek je bilo da je za neke Tomos, za neke japanac do 500 ccm a za neke je nebo granica. e sad ako je za mene Tomos pa kupim neko sranje od BMW 1200 LT sa par glupih farova koji nije ni za hladovine nego za u mrkli mrak ( slucajni odabir primjera ) koji u biti ne košta puno ali se kvari na suncu pa logicno je da ce nas pojesti troškovi vezani uz njega. od registracije, osiguranja, popravaka, guma i ..... i da cemo biti nesretni i da ce nam sve biti skupo i da cemo se, isfrustrirani, ljutiti na sve oko sebe. treba živjeti u skladu sa svojim mogucnostima, neki put prije kupovine zapitati se dali je to što hocemo namo dostižno ili cemo krvariti kada dođemo u posjed istog. žute trake, kvartalne ili polugodišnje registracije su manji problem jer kako je kod nas tako je u najvecem broju zemalja u cjelom svjetu pa ljudi žive, voze u kolonama ( krenu malo ranije na posao i to je to ) i uglavnom funkcioniraju. evo sahac objasnio par postova iznad: ja znam jedno,platih 30000 registraciju,vozim ga svaki 5-ti dan,duze voznje su retke,i jednostavno cu da budem prinudjen da prodam ovo sranje.Ili je kisa pa ne vozis,ili prevelika vrucina,il nemas para...a nameti dzinovski.Stekao sam utisak da smo kaznjeni jer se luksuziramo na motociklima jbt.Pa sad menjaj prvu pomoc,pa ovo pa ono...CE BATALIM SRANJE I MIRNA GLAVA.Mi smo bre debili,majke mi.30000-za sta bre u pizdu materinu. Od A-Š si rekao ono što I ja mislim kao da si čitao misli.Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 4, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko sa 40 godina, moze da misli na ovakav nacin ? Ok, besparica, ali druze, ides iz krajnosti u krajnost. Ne zelim ti lose, ali dabog da pao sa motora kada budes bezao od policije, pa jos i nemao prvu pomoc. Ne moras da se ubijes, cisto malo da se druzis sa asfaltom, pa da vidim kako ces onda razmisljati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8327 Napisano Avgust 4, 2015 Solo Rider, 3191 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko sa 40 godina, moze da misli na ovakav nacin ? Ok, besparica, ali druze, ides iz krajnosti u krajnost. Ne zelim ti lose, ali dabog da pao sa motora kada budes bezao od policije, pa jos i nemao prvu pomoc. Ne moras da se ubijes, cisto malo da se druzis sa asfaltom, pa da vidim kako ces onda razmisljati. Koliko znam samo kriminalci beže od policije, a I PP ima gde 'očeš treba ti ako ništa zbog sebe. :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Avgust 4, 2015 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kako neko sa 40 godina, moze da misli na ovakav nacin ? Ok, besparica, ali druze, ides iz krajnosti u krajnost. Ne zelim ti lose, ali dabog da pao sa motora kada budes bezao od policije, pa jos i nemao prvu pomoc. Ne moras da se ubijes, cisto malo da se druzis sa asfaltom, pa da vidim kako ces onda razmisljati. Gagi, moraš priznati da je ružno ovo što si napisao. Poželeti kolegi, makar i zbog ilustracije svog mišljenja ovako neku stvar... Ružno je! I već sam dosadan samom sebi, jer sam se (i vas) već nekoliko puta pitao da li postoji neka tema mođu ozbiljnim ljudima (kakvim smatram većinu članova našeg foruma), a da ne završi uvredama, psovkama i zauzimanjem garda. Ovde ne mislim samo na Gagija i ne u većoj meri na njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 4, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja prvu pomoć nemam u motoru i ne nameravam da je stavljam. Pod jedan, nemam gde sa njom. Pod dva, prva pomoć služi da ti nekom unesrećenom ukažeš pomoć, ne samom sebi ili neko drugi sa tvojim kompletom. Ja nisam obučen za pružanje prve pomoći! Najbolje što mogu da uradim za nekog unesrećenog je da mu pozovem hitnu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Avgust 4, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Sumadinac. Izvinjavam se. Ali ne razumem takvo razmisljanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...