to crank 5351 Napisano Jul 31, 2015 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Miha će da ga okiti kasnije ja ću samo ukratko. Posle prva dva treninga MAX BIAGGI NAJBRŽI!!! doduše, testirao je nekoliko dana pre treninga i u drugom treningu je pala kiša ali mu je vreme ispod dosadašnjeg rekorda staze! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 1, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak Sykes na prvom. Experti, šta se desilo Reu u brzom krugu? Čini mi se kao da mu je prednji kraj leteo na sve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 1, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kad je trka ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Koje ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Avgust 2, 2015 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 2, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, postajem apsolutni fan Čaz Dejvisa. Svaka mu čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Napeto napeto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 2, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Deda bolji od mladića...znaci da trebaju bolje vozače ako hoce fajt za vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 2, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš na Apriliju ili Wsbk generalno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Avgust 2, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Apriliju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Avgust 2, 2015 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Deda bolji od mladića...znaci da trebaju bolje vozače ako hoce fajt za vrh. Nije hteo da kaže da je vozio povređen... http://www.gpone.com/2015080217735/Biaggi-senza-eta-mi-sono-quasi-tolto-la-fame.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=gponedotcom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 2, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan O Haslamu nemam neko preterano visoko mišljenje. On mi je kao Pedrosa. Svaki početak godine počne kao favorit, a završi kao cvonjak. S druge strane mislim da ovaj Tores ima neki potencijal. Prva je godina u šampionatu pa mislim da će sledeće biti bolji. Doduše, to što vozi Apriliju mu je malko otežavajuća okolnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da Haslam ima bolji PR nego sto je zaista dobar vozac, mozda i gresim ali povrede su ucinile svoje ....., pre loma noge je pokazivao vise. Druga stvar koja mu podize rejting je i njegov otac Ron. Najbolje sto je pokazao bilo je 2010 i 2011 na suzukiju odnosno BMW-u. Nastupi u MGP su prosli ne zapazeno , a u BSB je bio dobar ali ne dovoljno dobar tako da mislim da on nikad nece biti sampion WSBK....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 2, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan NEGO KAD JE BSB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Avgust 2, 2015 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je večeras u 22 na Es2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Avgust 3, 2015 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan NEGO KAD JE BSB Hoper... Jbt, kako nema sreće taj čovek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5462 Napisano Avgust 3, 2015 Ne silazi, 4878 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan NEGO KAD JE BSB Hoper... Jbt, kako nema sreće taj čovek... Vozice i ostatak sezone u BSB u, bice timski kolega Smrzu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Avgust 4, 2015 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hoper... Jbt, kako nema sreće taj čovek... Vozice i ostatak sezone u BSB u, bice timski kolega Smrzu Kuba je dobio nogu... http://www.crash.net/bsb/news/221684/1/smrz-respects-moto-rapido-dismissal.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Avgust 5, 2015 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta za Smrza..talentovan a budala. p.s makar je vesela budala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Da budem iskren nisam nikada verovao da ce se Ducati sastaviti bez Marelija a pogotovu sa Motec elektronikom. Posto je vecina elektronskih pomagala zabranjena u BSB po meni pravo je cudo kako Hopkins pegla panigale. Zabranjen anti wheeli, launch kontrol, Japancima dozvoljeno +750 obrtaja, Ducatiju +250. Da bude jos grdje Hopkins je izjavio da nikada nije vozio ovako upravljiv motor, da kliza na sve strane ali da bas uziva u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Avgust 5, 2015 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zazeleo se Hoper trkanja... ne pamtim kad je vozio zadnji put a da je u jednom komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Avgust 6, 2015 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Deda bolji od mladića...znaci da trebaju bolje vozače ako hoce fajt za vrh. deda ko deda... dosao nedelju dana ranije na stazu da se spremi, ali od smradova iz aprilije bolje i ne ocekujem. bilo mi je bas drago kad je poljubio asfalt. ne kapiram sta aprilija pokusava sa maxom, drugo mesto konstruktora? testiraju nesto? taj motor i sa prosecnim vozacem garantovano ide u prvih 5, samim tim mi podium u prvoj trci nakon Sykesovog problema sa gumom i nije neki uspeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...