SLOBANS 183 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Za svoj Yamasaki Sky sam u Sprintu kupio zbice za zadnji tocak, ali nazalost, ne i niple. Sad imam dovoljnu kolicinu zbica da sredim tocak, ali mi fali jedna nipla. Zbice su precnika 3,6-3,7mm, ali navoj nije 4mm, kao sto sam predpostavljao, nego 4,5mm. Predpostavljam da je navaoj milimetarski, posto nisam mogao da na zbicu navrnem colovsku navrtku. Moze li neko da mi pomogne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 2, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan E daaaa!!! To je ta nipla. Pasalji mi takvu kakva jeste. Hvala ti puno. Saljem ti adresu na PP. Zato volim ovaj forum, kad god imas problem, uvek se nadje neko ko ce da ti pomogne ili da te posavetuje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 11, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan ... i naravno castim pivo kad besnim Yamasakijem doletim do Banje Koviljace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 12, 2015 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Spakovaće je na gepek na Šedovku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 12, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ma izdrzo bi besni Yamasaki sigurno, tuning, big bore, 80cc !!! neg se bojim da krenem na dalek put, jos uvek mi fali jedna zbica u zadnjem tocku, ha, ha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 13, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Немо' се фалиш! Имаш 72 кубика. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, 72 radne + 8 u kompresionom, ravno 80 cc Brate, sve to ja racunam zajedno, pa platio sam i glavu, posteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Avgust 13, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па шта, 'ош да дубиш печурке вентила да би добио још који кубик? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je vec uradjeno, sa tim sam i racunao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan @Stampar Stigla nipla postom, probao, pase 100%. Odneo starom majstoru da mi prezbicuje tockove... Jos jednom, hvala, druze, jeste sitnica, ali meni puno znaci. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...