Laganica ) 36 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko do sada sam zatamnio folijom vetrobran ? Nameravam da odradim vec pomenuto , pa me interesuje da li je izvodljivo . Danas sam bio do momka koji to radi profi ali mi je rekao da nije to do sada radio i da ne sme jer se plasi da ce plastika odnosno vetrobran da se iskrivi od toplote fena sa kojim se radi prilikom namestanja folije . Ja se secam da sam to odradio na autu na bocnim staklima kad sam bio nesto mladji i da nisam koristio fen . E sada vec ne znam sta mi je raditi . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 28, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan imas vec temu na forumu.pretrazi malo. koliko se secam,bolje rezultate je doneo sprej , nego folija...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa folijem da ce se uvek videti ivica folije. Ja sam moj ofarbao u crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ces das za materijal i ruke , ja sam za 20€ narucio original kineski crni sportski vizir . Bombona za te pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazio sam prvo u sekciji Uradi sam , ali tamo nisam nasao . Sto se tice farbanja , znam za tu varijantu ali je izbegavam iz razloga sto kada je ofarbam vise necu moci da je vratim na staro . Najradije bih je zatamnio folijom , ali kao sto sam vec naveo nisam siguran da je to izvodljivo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nalepio foliju grejao fenom za kosu.To je prvo što sam nalepio u životu i još drži.koštalo 300 dinara nemam trenutno bolju sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15973 Napisano Jul 28, 2015 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zatamnjen farbanjem, pre 4 god. cinimi se...... free screenshot software Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepio foliju, koristio fen za kosu i nije bilo problema. Lepio obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jul 28, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zatamnjen farbanjem, pre 4 god. cinimi se...... free screenshot software Jel je ovo tvoj peugeot skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15973 Napisano Jul 29, 2015 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moj moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laganica ) 36 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor . Mocno izgleda . Predpostavio sam , posto ti pise ispod mesta odakle si ali sta znam , mozda si slikao neciji motor . Moj drugar je skoro sredjivao plastiku i farbao na jednom Satelisu od 125 cc cini mi se . Mnogo dobro izgleda , samo kod nas u Kv-u ga slabo ima . Najvise Malaguti , Yamaha i Piaggio pored Kineza . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15973 Napisano Jul 30, 2015 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, radilo se na estetici i detaljima. Ako ga budem zadrzao za sebe, prefarbacu ga u drugu kombinaciju boja, u glavi je sve smisljeno, no vid'cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...