Bruno 68 2712 Napisano Jul 25, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zbog visoke stope nebezbednosti u saobracaju u republici Srbiji prinudjen sam da kupim tenk (bez naoruzanja) ili oklopno vozilo kako bi sebi I svojoj porodici omogucio bezbedno kretanje saobracajnicama u Republici Srbiji bez da imam posledice prolivanja krvi po ulucama. trazene karakteristike: -Otporan na bahate ucesnike u saobracaju koji krse saopracajne propise kao sto su: 1) nepropisno prelazenje u suprotnu traku 2) omalovazavanje prvenstva prolaza I prolaska kroz crveno svetlo 3) upotrbu mobilnih telefona u toku voznje - mogu imati dva ili vise tockova - mogu imati bilo koji agregat sve ponude moraju biti transparentne I u skladu sa saobracajnim propisima (svetla, pokazivaci pravca itd) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 25, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi? Jesi ti danas oko 10:30 iz pravca Zemuna išao prema Borči? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 25, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo komšija, jel sve OK? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 26, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi Bruno,jel sve okej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Батали оклопљаке, то је већ друга класа возила, него како је мали? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 26, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Jul 26, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ali na felnama da ima i one bodljikave vrhove što se vrte, za zasecanje "konkurencije", kao onomad na gladijatorskim kočijama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi? Jesi ti danas oko 10:30 iz pravca Zemuna išao prema Borči? da to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Батали оклопљаке, то је већ друга класа возила, него како је мали? momc su dobro, leze I reze. osetili su nemoc. Inace oglas nije stvaran nego od muke. hteo sam da podignem duh. imam dva sina I tri motora (jedan malo ostecen zbog jucerasnjeg udesa) duh u nama je I dalje na visokom nivou I ne odustajemo od jahanja nasih konjica iako su pritisci da se resimo istih veliki 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan ima li neki vaki al na dva tocka kao grtalica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Šta se desilo komšija, jel sve OK? moj mladji je sa drugarom imao bliski susret trece vrste sa vozacem automobila iz srpske galaksije koji prelazi u suprotnu traku na deset metara pred motorom koji se krece 50 km/h (zaustavna duzina je oko 30 metara). nisu imali sanse ni da obore motor niti da promene pravac nesto bitnije. vise u temi "iskustva motorist u saobracaju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...