Rema353 0 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moje poštovanje, Na YouTube sam naišao na klip u kome čovek seče i vadi jedno 10cm (ili manje) cevi iz auspuha, zatim vari onaj završni deo auspuha. Interesuje me da li je ovakav postupak prikladan za sam motor? Da li motor može da izgubi na snazi i da li je to značajan gubitak? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 24, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar je na Stromu 1000 (dok ga je jos vozio) uradio nesto tako kod Roberta iz Ade, sve je bilo OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se razmisljao da to odradim al sam se na kraju ostavio corava posla i kupio leo vincije i nisam se pokajao, po meni je najveca mana kod prepravke sto se posle tesko vraca na staro ako ti se ne svidi rezultat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jul 24, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na mom imam jedan par tako otvorenih, trenutno su na motoru i nisam primetio razliku u ponasanju motora izmedju ovih i klasicnih koje sam skinuo pre par dana. Samo cu napraviti dodatne DB kilere za duza putovanja( ovo je preglasno) jer me mrzi da menjam auspuhe svaki put. Ne znam ko je radio otvaranje ali se cuju za medalju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hidroponika 138 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam ja v stroma 650 cm na kojem je predhodni vlasnik za polovinu svoje duzine skratio izlaznu cev i plus probusio jednu rupu pored fi 10 mm. Meni se svidjalo kako se cuo. Mozes da pitas bopk clana foruma on je sada ponosni vlasnik tog motora. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Moje poštovanje, Na YouTube sam naišao na klip u kome čovek seče i vadi jedno 10cm (ili manje) cevi iz auspuha, zatim vari onaj završni deo auspuha. Interesuje me da li je ovakav postupak prikladan za sam motor? Da li motor može da izgubi na snazi i da li je to značajan gubitak? Hvala. Toga na YouTube ima dosta, daj link da znamo šta si video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rema353 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki v strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://m.youtube.com/watch?v=2JW4vYtU2-gevo ga link. Ali sam isto razmišljao o tome da presečem samo onaj kraj izduvne cevi do one pregrade. A na ovom snimku čovek je skinuo tu pregradu i navario samo onaj završni deo čunka. I da ako ne bude neke promene, onda da izbusim neku rupicu okolo. Šta mislite o tome? Hvala ljudi puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 24, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Mozes videti u mojoj temi V Strom 650cc prljavac, ja sam odsekao 3.5cm i dobio taman malo bucniji auspuh tek toliko da me cuju na putu... Mnooogooo je bolje nego ranije! Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 4, 2020 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su otvoreni fabricki topovi, prethodni vlasnik je radio to kod Roberta. Ne znam tacno sta su radili ali su preglasni. Kad se izvade DB kileri, u visim obrtajima je pakao. To grmi i puca na sve strane, kao oni americki custom coperi, prilicno neprijatno. Sa kilerima je dosta bolje ali opet preglasno, smeta na duzim voznjama, posle mi ceo dan zuji u usima. Moram da vidim da ih utisam nekako. Sa druge strane je prednost sto sam cuven i vidjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...