DarkoB 644 Napisano Jul 22, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Potrebna pomoc oko pronalaska vizira za IXS HX 603. Drugar je slucajno polomio i ne moze da nadje da kupi novi, pa reko da se obratim zajednici, mozda neko zna sto mi ne znamo Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 644 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da niko nema rešenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jul 24, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bszcompany.rs/ Nalaze se u Mirjevu. Kod njih sam kupio jaknu pre jedno 4 godine. Bili su prilicno ljubazni a pritom su i naglasili da sve sto mi treba a nemaju na stanju mogu da nabave za nedelju dana pa probajte kod njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...