alesta 0 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan na sta obratiti paznju kod kupovine,slabe tačke i vasa iskustva,hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pomoći i na ovoliko odgovora ;)drugar mi je bas zagrejan za dotičnu,ja koliko znam radi se o prilicno solidnom i kvalitetnom motoru,koji se prilicno lako vozi,ali to je sve sto sam saznao,pa ne bi skodila jos neka sugestija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Mart 12, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan zar nema nikog ko bi mogao dati neki savet? Ja zaista ne znam nista o ovim motorima osim da su mi jako lepi. Ajmo zajednico, par saveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Bez nekog licnog iskustva svakako znam da je Shadow 600 bolji izbor od Viraga 535 ili EN 500.Siguran dokaz za to su i cene polovnih. Nisko sediste ,upravljiv i pouzdan . Kupiti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komi 3 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 15 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Vozim shadow 91 godiste nekoliko godina i prezadovoljan sam sem redovnog servisa nista drugo netrazi! Jedina mana po meni je sto nema petu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosle godine doterao vt 600 96-to godiste iz italije, vozio sam ga i tamo dok ga nisam doterao, motor je jako kvalitetan i izdrzljiv, nosi dve svecice po cilindru, malo trosi(izmedju 5 i 5,8 l/100km u proseku) tvrd je na amortizerima i jako stabilan , ja sam dolazio par puta sa njim iz italije( 1100km. u jednom pravcu) i nikada nisam imao problema niti kvarova, nije najudobniji motor ali se prezivi i dugacak put bez vecih problema(posle 200km pocnes da trazis polozaj po sedistu da odmoris bulju), ja sam visok 186cm pa je i to razlog umaranja na ovom motoru, sto znaci da ga ne preporucujem osobama preko 175 cm visine.sve ostalo je OK, ukratko receno, kao sto neko vec pomenu da moram da odaberem coper do 600 kubika, sigurno bi to bio shadow vt600 (vozio sam i imao stvarno svasta sto se motora tice), proveri ispravnost instalacije kad ga budes kupovao, moj je zalepio prekidac za svetlo to je jedini kvar koji je imao kad sam ga kupio, motor inace moras da zagrejes u mestu pod saukom kad je hladno u protivnom trokira i ne vuce, neces uspeti da polako krenes i da ga u voznji grejes, moj ima 44000 km od kojih sam ja napravio 20000 sa zadovoljstvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan lanac i zupcanike sam prvi put menjao na 38000km a metzelerove gume su izdrzale 30000km , promenio sam governalu, ogledala stavio naslon , vetrobran...zadnja je 170, fabricka 150 sto znaci da moze i da se preuredi i jako lepo izgleda, u svakom slucaju vredi kao motor iz tog razloga sam ga zadrzao iako sam kupio drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda moj vt 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
homoljski vuk 0 Napisano Mart 15, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: italija-srbija (homolje) Motocikl: SUZUKI VL 1500 LC INTRUDER Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Octobar 12, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Kupih i ja slučajno hondu vt 600 shadow iz 95 godine. Nakon Kawasakija vn 800 classic iz 96 ovo je motor koji sad imam. Mogu reći da je motor odlican i da vredi svake pare. Mozda nije mladje generacije mozda nema brdo kilovata ali pruza vise nego mnogi novi motori tog tipa. Lepo vuče lako se vozi udoban za mene atraktivan. u poređenju sa većim VNom koga sam imao honda i ako je manja predstavlja znatno superiorni motor. Ima dve svećice po cilindru, ublaživače vibracija na guvernalu i na nogarama, ima i benzinsku pumpu sto vn nema. ima čak i onaj zaštitni lim na zadnjem lančaniku... Ma odličan motor bolji od mnogih novih čopera na kojima je fabrika štedela na materijalu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...