vasa 31 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Yamahu tdm 850 do 2500eura(kesh) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2791 Napisano Mart 9, 2008 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega prodaje. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=15408.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam. ;D ako ti odgovara imam tdm850 ,95 javi na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverkokg 2 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja prodajem '93 super stanje!!evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam na ponudama ;D Motor kupljen kod Gordana u Sapcu! Gordan ok. lik kakvo je stanje motora opisao telefonom, tako je i bilo! Prezadovoljan uslugom i stanjem motora koji sam kupio. Slike drugom prilikom Gordane hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...