krle636 9 Napisano Avgust 11, 2015 U prolazu, 25 postova Lokacija: beograd Motocikl: Suzuki GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan uplatio sam jutros za Miljan cirkovic Filip Andjelkovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 11, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni spisak prijavljenih koji su uplatili: Redni Broj - Ime i Prezime - Broj Termina 1. miha vesel 2 2. Arandjelo Macakanja 4 3. Ognjan Ganic 2 4. Branislav Neskovic 1 5. Sava Krstic 2 6. srdjan nastasovic 1 7. Marko Mandic 3 8. Stevan Gligoric 4 9. Jovan Mitrovic 3 10. Vladimir Stanisic 2 11. Mario Lipcajt 2 12. Milan Tomc 1 13. Goran Dimitrievski 1 14. Stefan Radonic 1 15. Vojislav Tomić 1 16. Dejan Manojlovic 1 17. Brkic Nemanja 1 18. Djordjevic Dusan 1 19. Sekulic Nenad 1 20. Nikola Petrovic 1 21. Nemanja Petković 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 11, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan uplatio sam jutros za Miljan cirkovic Filip Andjelkovic Još nije prošla ta uplata, pratiću do kraja dana i javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 11, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li ce biti postavljeni suncobrani kao na TD ili se sami snalazimo za hladovinu? Na Open Day terminu nema suncobrana, merača pritiska i ostalih pratećih sadržaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 11, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni spisak ljudi koji su uplatili za učešće: Redni Broj - Ime i Prezime - Broj Termina 1. miha vesel 2 2. Arandjelo Macakanja 4 3. Ognjan Ganic 2 4. Branislav Neskovic 1 5. Sava Krstic 2 6. srdjan nastasovic 1 7. Marko Mandic 3 8. Stevan Gligoric 4 9. Jovan Mitrovic 3 10. Vladimir Stanisic 2 11. Mario Lipcajt 2 12. Milan Tomc 1 13. Goran Dimitrievski 1 14. Stefan Radonic 1 15. Vojislav Tomić 1 16. Dejan Manojlovic 1 17. Brkic Nemanja 1 18. Djordjevic Dusan 1 19. Sekulic Nenad 1 20. Nikola Petrovic 1 21. Nemanja Petković 1 22. Miljan Ćirković 1 23. dragan zivotic 1 24. Filip Andjelkovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS23 0 Napisano Avgust 11, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ucesnik iz nekih razloga nije u mogucnosti da dostavi vozacku dozvolu, da li je moguce da uz neku kopiju (ovjerenu) ucestvuje u voznji? Vozac je vec par puta ucestvovao u Track Day navak. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 12, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ucesnik iz nekih razloga nije u mogucnosti da dostavi vozacku dozvolu, da li je moguce da uz neku kopiju (ovjerenu) ucestvuje u voznji? Vozac je vec par puta ucestvovao u Track Day navak. Hvala Uz overenu kopiju svakako da može da učestvuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 12, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Trenutni spisak ljudi koji su uplatili za učešće: Redni Broj - Ime i Prezime - Broj Termina 1. miha vesel 2 2. Arandjelo Macakanja 4 3. Ognjan Ganic 2 4. Branislav Neskovic 1 5. Sava Krstic 2 6. srdjan nastasovic 1 7. Marko Mandic 3 8. Stevan Gligoric 4 9. Jovan Mitrovic 3 10. Vladimir Stanisic 2 11. Mario Lipcajt 2 12. Milan Tomc 1 13. Goran Dimitrievski 1 14. Stefan Radonic 1 15. Vojislav Tomić 1 16. Dejan Manojlovic 1 17. Brkic Nemanja 1 18. Djordjevic Dusan 1 19. Sekulic Nenad 1 20. Nikola Petrovic 1 21. Nemanja Petković 1 22. Miljan Ćirković 1 23. dragan zivotic 1 24. Filip Andjelkovic 1 25. Aleksandar Marinkovic 1 26. Marko Ristanovic 1 27. Cokic Martin 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Avgust 13, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi pisite utiske kako je juce bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Bili dvins i ja ali nismo vozili, sramota me da kazem zasto Nije bilo mnogo ljudi, mozda desetak i na pocetku su se zalili da je staza prasnjava ne znam kako je bilo posle. Inace je bilo ekstemno vruce i nikako ne treba ici bez suncobrana jer na OD sator za brifing i presvlacenje stoji zakljucan. Toaleti, frizider i automati rade kao i uticnice za struju ko ponese svoj kompresor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R6marko93 13 Napisano Avgust 13, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Curug Motocikl: Yamaha YZF - R6 Prijavi odgovor kao problematičan Staza je bila puno prasnjava i na nekim mestima zemlje, jako je klizala...ali kasnije se situacija popravila. Bilo nas je oko 12motora i bas smo se lepo vozali kad zanemarimo vrucinu i prljavstinu Vidimo se 20-og avgusta ))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 13, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se razočarao što nisam stigao juče danas sutra na open day (zena deca)ali vidim da ima i 19 20 i 21 Jel važi uplata i za taj termin? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Avgust 13, 2015 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio danas i meni je bilo odlično. Bilo je čini mi se 7 motora. Vreme između vožnji smo uglavnom provodili u onoj prostoriji pre wc-a gde su aparati za kafu i sokove jer tamo radi klima. Da je došlo više ljudi prženje na suncu bi bilo neizbežno. Staza nije bila prašnjava i klizava. Open Day je stvarno odlična stvar za trening. Mnogo je opuštenije jer nema stintova pa nema potrebe za gasiranjem od samog starta. Ovo u početku uzrokuje sporije krugove nego na TD-u. Ja sam zbog te opuštenije vožnje i prazne staze uspeo da bolje podesim ogibljenje (hvala Aresu na stručnim savetima) i nađem mnogo bolje putanje u nekim krivinama. Da ne idem na odmor odvezao bih sigurno još koji Open Day. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Avgust 13, 2015 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da kaze neko od kolega,da li mora da se dodje 1h ranije kao za TD ili moze i kasnije oko 13h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michanga 55 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i kasnije bez problema. Samo te upisu na kapiji i vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Avgust 14, 2015 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se razočarao što nisam stigao juče danas sutra na open day (zena deca)ali vidim da ima i 19 20 i 21 Jel važi uplata i za taj termin? Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Važi, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Avgust 14, 2015 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala Michanga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan И, јел била прљава и клизава стаза или не? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan И, јел била прљава и клизава стаза или не? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Avgust 14, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Nisam isao sada ali mislim da znam o cemu pricaju ljudi ako kazu da je bilo klizavo. Pored povratnog pravca sam video traktore da oru okolne njive (ne tokom td). Ako ima vetra podize se oblak prasine i zemlje, jedino to moze da bude uzrok ako je bilo prljavo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan И ја претпостављам да је због тога, само ме занима колико је то било изражено. Као и на ТД што се људи жале да је први излазак свима (скоро) клизаво, вероватно док мотори не отерају прашину са стазе, али на ТД их буде преко 40-50 а овде доста мање... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Avgust 14, 2015 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je u sredu bilo klizavo jer je bio prvi dan kada se vozi. Ja juče niam primetio da je staza klizava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Avgust 14, 2015 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebale ih njive!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Avgust 14, 2015 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Jebale ih njive!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Avgust 14, 2015 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Jebale ih njive!! Cuti, vidis da su kukuruz i soja slabo rodili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...