Djole Rs 291 Napisano Jul 15, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Naime moj kawasaki koji sam uvezao iz Svajcarske ima 25kw...te nece preko 160kmh ili preko 8000obrtaja......Na naetu sam trazio za te blokade i nasao da se stavljaju neke sajbnice izmedju karbova i cilindra...ali ja njih kod mene nisam nasao....zatim sam cuo od nekih majstora da su stavljene manje dizne...da li je to moguce?Slikao sam sve dizne koje sam nasao...i na glavnoj pise 125 a fabricki je 155....Da li je neko skidao blokadu i da li zna sta trebam da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 15, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 160 nije malo Salu na stranu, bas me zanima kako to tamo rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 15, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Stavi prst u karburator sa zadnje strane i probaj da podignes skroz gore onu vakum klapnu, ili kako se vec zove... Mozda ima granicnik u poklopcu sibera. Nagadjam samo, javice se vec neko ko je upoznat sa tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jul 15, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan a od 8000 obrtaja zabava tek pocinje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 15, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan a od 8000 obrtaja zabava tek pocinje Pa da...probao otvorenu verziju i ne mogu da verujem kako ide 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 15, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a od 8000 obrtaja zabava tek pocinje Ne poznajemo se kolega i nadam se da niko nece zameriti, ali ne mogu da odolim. Od koliko pocinje zabava? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan a od 8000 obrtaja zabava tek pocinje Ne poznajemo se kolega i nadam se da niko nece zameriti, ali ne mogu da odolim. Od koliko pocinje zabava? Hahahahaa, dobar si decko! Nece Malenov da se ljuti super je lik! :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 16, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koji ti je pocetni broj na ramu? JKAZX600... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 16, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan JKAZX600JJ....tako pocinje.....U medju vremenu sam posla bivsem vlasniku u Svajcarskoj poruku da pitam kako su smanjili.. On mi je poslao ovu sliku: upload picture I rekao da je to zamenjeno u karburatorima i da je to originalan deo od 81Kw....Jel zna neko koji je ovo deo i gde se nalazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 16, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan I napisao je ''You need 4 little rings and one big rubber seal like the picture attached.'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Model ti je ustrojen preko sibera/membrana na karburatorima. Trebaju ti membrane druge i 4 te platike okrugle sto idu ispod igle da je izdignu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Sad znam i ja...uzeo sam druge karbove...tjst menjao moje sa originalnim....u nedelju sklapam i stelujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 17, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan JOOOOJ, jedva cekas, nisi ni svestan koliko jedva cekas da to namestis Motor tacno, ali tacno na 10.000 do 14.500 dobija poooooossssteeeennnooooo povlacanje, pripremi se da se iznenadis Joj, kada se setim srece.... Jedan vadi , drugi mece.... (ovo se odnosi na menjanje brzine) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 18, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 2 idem po karbove pa malo u Paracin na skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 18, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ce slike stelovanje i prva voznja bez blokade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 20, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan JOOOOJ, jedva cekas, nisi ni svestan koliko jedva cekas da to namestis Motor tacno, ali tacno na 10.000 do 14.500 dobija poooooossssteeeennnooooo povlacanje, pripremi se da se iznenadis Joj, kada se setim srece.... Jedan vadi , drugi mece.... (ovo se odnosi na menjanje brzine) Gagi zasto prodade taj lepi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 20, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan JOOOOJ, jedva cekas, nisi ni svestan koliko jedva cekas da to namestis Motor tacno, ali tacno na 10.000 do 14.500 dobija poooooossssteeeennnooooo povlacanje, pripremi se da se iznenadis Joj, kada se setim srece.... Jedan vadi , drugi mece.... (ovo se odnosi na menjanje brzine) Gagi zasto prodade taj lepi motor Mislis ovaj : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100932-kawasaki-zx6r-2000/ Prioriteti , nazalost, student sam, pa nisam bas mogao da biram, ali sam ga vozio 2 i po godine, ali da fali, fali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 25, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jao gagi da vidis kako ide sad kad nema blokadu...pa to je drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jul 25, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ponasa ? Jel si ga terao PUN GAS iznad 10.000 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Jul 28, 2015 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Pa tad krece da vuce...preko 10K....nemam reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade B 0 Napisano Maj 25, 2022 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 17.7.2015. at 8:33, mcm-racing je napisao: Model ti je ustrojen preko sibera/membrana na karburatorima. Trebaju ti membrane druge i 4 te platike okrugle sto idu ispod igle da je izdignu. Da li znaš možda gde mogu da se nabave te membrane treba mi za bandita 600, kako bih skinuo snagu na 25 kw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...