Disko Nindža 10517 Napisano Jul 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bandit 400 je fantastican motor, ali nazalost posto si 191 cm tesko ces se smestiti na njega zbog specificnog oblika rezervoara visokim ljudima ne pase udubljenje na rezervoaru pa udaras kolenima, veruj mi ja sam isto jako hteo bandita 400 ali sam morao zbogtoga da batalim. Eventualno da nadjes novijeg bandita 400, od '97 pa na gore, on ima drugaciji rezervoar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najmladjeg sto sam video na oglasim je bio 94. :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, polako.. Iskocice neki vec.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je blizu mene, ja ga pitao sta mu znaci ta sentimentalna vrednost on kaze da mu je to prvi motor i da pored njega ima jos dva motora i skuter. http://www.polovniautomobili.com/motori/6676847/suzuki-bandit-400 A ovaj mi dobro izgleda nego mislim da je jaka cena. http://www.polovniautomobili.com/motori/6332375/suzuki-bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovaj drugi igleda pristojno po meni vredan gledanja, al razmisli o ovome sto je Biker boy rekao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma najgore je sto nisam seo ni na cb500 ni na bandita, mislio sam da odem kasnije da pogledam ovog u Arilju ali samo da bi video kako mi lezi posto mi ovako ne uliva neko poverenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda malo zapusteno, mada ko zna mozda je dobra masinica.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jul 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja i moja Hondica smo trenutno na moru u Grckoj, pa ako ti nije hitno, kad se vratimo bice mozda Honda na prodaju za solidnu cenu, meni zinulo dupe za necim malo jacim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ni da jeste ni da nije. Jedino sto bi vise voleo bandita iz vec objasnjenih razloga e sad, to sto sam velik, to je vec nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne odbijaj CB tek tako.. Probaj bolje i jedno i drugo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Daleko od toga da odbijam, ipak je Honda Honda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Taj bandit ih šije uzduz i popreko..ide ko ala,to er5 cb500itd su bicikle u poredjenju s njim..4cilindra su zakon☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 17, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Тешко да су 4 цилиндра, овде се говори о бандиту 400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2419 Napisano Jul 17, 2015 Andragog, 4990 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Bantit 400 ima 4 cilindra. Cb 500 ima 5 ks vise i laksi je 15kg. Ja vozim cb500 ali mi je Bandit mnogo, mnogo lepsi. Cb gura 300 000km ima testova po netu a bandit je tu puno slabiji, mislim krace traje. Ako si kojim slucajem u Negotinu javi se da probas Cb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jul 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan CB jest rugoba za Bandita, to stoji, ali malena je razlika u performansama, CB gubi samo u krajnjoj brzini i to jedva za 15-ak km/h, govorim o standardnim fabrickim masinama, ne budzevinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, ja ako bi uzeo bilo koji od ta dva, to bi bilo verovatno na dve do tri godine posle normalno bi isao na malo jacu kategoriju. E sad, malo sam se raspitao o tom banditu posto smo relativno blizu i ljudi kazu da je dobar ali ostaje da ga pogledam tek za sutra ili prekosutra ne moze ovaj decko pre. Sto se tice CB-a ni malo ne bezim od njega, jedino sto je malo ruzniji ali ipak, kao sto rekoh, Hondu vise volim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10517 Napisano Jul 17, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, koji god uzmes od njih a i od onih ostalih neces pogresiti, dobre su to masine, samo da ne bude neka lomina i nemas frke, sit ces se navozat garantovano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 17, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio i jedno i drugo,bandit je čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jul 17, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ako oces zvuk promenis auspuh, msm bezveze je kriterijum za kupovinu. Alekre prodaje svoj ER5, sredjena masina sa dosta opreme, Zagadjenje prodaje svoj povoljno sad ga zeke iglice karbova al sredice to pa se ti neces patiti. Ja imam 190 i vozim ER5, kukam trazim visi motor, stoji mi kawa na oglasima tri godine a ja se vozim i sredjujem. Danas do Paracina i nazad 340 km i nista mi nije falilo p.s. pomeno sam ti ljude ovde sa foruma znas sta ces da kupis i nece te boleti glava da moras odma na servis. Evo kako cuci auspuh na ER-u a i ja na njemu 190 cm 105 kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 17, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bandit je stvarno zanimljiv motor ali ne znam koliko kod nas mozes naci pristojan primerak. Ne znam sto su ljudi toliko gadljivi na gpz-a , ta maska stvarno toliko znaci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan uh, tvoj er5 lepo izgleda. Pazi, nije da sam zapeo bas za zvuk toliko ali ne znam, najlepsu liniju mi ima bandit od svih ovih, ne znam sta vi mislite. A i ono, resio sam da pogledam ovaj motor iz razloga sto mi je blizu i sto je par ljudi reklo znam ciji je motor, dobar je, neces pogresiti ako ga uzmes. E sad, dok se ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jul 18, 2015 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @roske Hvala za kompliment Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam sta pricas. Pa vodim drugara nekog e sad, razume se u motore videcemo koliko. Najradije bih uzeo tako nesto bez da ista ja ulazem sem registracije eventualno. I da, javio sam se Djdragonu, reko mozda bi on prodavao svoj motor ali videh da nije bio na forumu jos malo pa mesec pa kontam da nece skoro videti poruku. Sto se tice ovog crvenog iz Arilja, jeste provalili ono crnilo na auspuhu? je l to neki los znak ili se ja tripujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tj, da li je moguce da je to pokazatelj da trosi ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 19, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora biti znak trosenja ulja, mozda su mu samo rastelovani karbovi pa cadi unaokolo ko dizel.. Ne mora biti nista strasno, a opet za te pare ne nozes ocekivati "nov" motor.. Mislim, samo realno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...