Ticma27 0 Napisano Jul 13, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CR 125 Motocross Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima zaintresovan sam da kupim KAwasaki zxr6 2003,e sad me zanima da li neko od vas prepoznaje ovaj motor ili makar da mi kaze da li se isplati pogledati ovaj motor ,nisam strucan sto se tice mehanickih stvari i svaki savet bi mi dobrodosao http://www.polovniautomobili.com/motori/5612081/kawasaki-zx6r-636 motor vidim da je farban, momak mi je poslao snimak preko vibera , ali snimak je po mraku tj u hodniku kuce gde ga drzi pa se ne vidi lepo Hvala unapred motor je kod njega 2 god i na njegovom je imenu.Reg je istekla Neki savet na sta treba obratiti paznju posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Neki lala da pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticma27 0 Napisano Jul 15, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CR 125 Motocross Prijavi odgovor kao problematičan slaba vajda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se moze stanje videti sa slika, vidim da je ram farban a ostalo pogledaj kad odes ili povedi nekog ko se razume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ticma27 0 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CR 125 Motocross Prijavi odgovor kao problematičan e sad je pitanje da li iz estetskih razloga ili nesto da se sakrije, vodicu majstora jednog pa cemo videti sta i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...