brdy 2100 Napisano Jul 7, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svima, vec dugo vremena skupljam novce za motor(prioritet mi je enduro posto sam visok 192), ali mi jedan drug ponudio caletov mz 251 sive boje, prvi vlasnik znam da jeste, nije vozen mozda preko desetak godina, samo retko paljen, bukvalno motor je kao nov, upalili smo ga na gurku provozao sam ga i zadovoljan sam kako ide, ja nisam mogao da verujem kako ovaj motor pegla rupe spinuje kao neki hard enduro, sad jedino sto me plasi je potrosnja znam da je moj drug uvek kukao kako mnogo trosi, kilometraza mu je oko 8000km, u velikoj sam nedoumici da li da ga uzmem ili da sacekam jos da skupim za enduro, poz svima svaki savet je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Jul 7, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Da bi normalno vuko potrosnja ide od 4,5 do 5,5 a moze i ispod ali nema dovoljno snage Za lokal nemoze da se primeti da je fali ,ali posto se tej motor podmazuje mesavinom goriva i ulja onda mu skratis vek trajanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Jul 7, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 251 L E G E N D A motor. Ako je malo prešao i u dobrom stanju navozaćeš se. I nemoj ga prodavati, nek stoji i kad uzmeš drugi. Nije skup ni za nabaviti i ne isplati se prodavati. Traži malo ljubavi, mešavina, miris benzina, ali je motor prva liga u svojoj klasi. Može asfalt, može i malo enduro. Ja bih uzeo. Iako imam 2 malo je falilo da uzmem još jedan. Ne troši puno, može i oko 6. Nemoj samo neko nestručan da ti podešava karburator. +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8740 Napisano Jul 7, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3209 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan još jednom +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jul 7, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ok postavio bi i slike ali ne umem, stvarno je ocuvan, medju poslednjim generacijama koje su izasle, jedino me brine sto motor kao motor se hladi samo vazduhom, jel sme da se vozi na primer jedno 200km u cugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 820 Napisano Jul 7, 2015 Zainteresovan, 784 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ok postavio bi i slike ali ne umem, stvarno je ocuvan, medju poslednjim generacijama koje su izasle, jedino me brine sto motor kao motor se hladi samo vazduhom, jel sme da se vozi na primer jedno 200km u cugu Pročitaj Štamparov putopis... vjerovatno može. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan ok postavio bi i slike ali ne umem, stvarno je ocuvan, medju poslednjim generacijama koje su izasle, jedino me brine sto motor kao motor se hladi samo vazduhom, jel sme da se vozi na primer jedno 200km u cugu Naravno da može, može i više - samo ako ti to možeš da izdržiš ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Jul 7, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi su isli na more sa Mz-om bez problema,tako da to za njega i nije neka kilometraza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jul 7, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 800 evra zadnja cena 700 malo mi je mnogo toliko da mu dam, toliko trazi jedino ne radi kurbla neka opruga se otkacila i nema akomulator tacna kilometraza i istinita 6200 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 77 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan rachunaj da ako stoji 10god treba bar gume kupiti, promeniti kochiono ulje ,pregledati gumene delove itd.. naci ce se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jul 7, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sta je fabrici znacio taj jedan kubicic zbog kog je reg dosta skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 7, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sta je fabrici znacio taj jedan kubicic zbog kog je reg dosta skuplja. Nema tu ni jedan kubik viška. To su kod nas nepismeni popunjavali dokumenta za registraciju, a i ovi u supu što su ga registrovali nisu imali pojma pa to upisali kao kubikažu. I MZ ETZ 250 i MZ ETZ 251 imaju potpuno istu kubikažu i ona iznosi 243 ccm . Isto tako su večito Jawama i ČZ - tkama upisivali u saobraćajnu kao model " 350 " , a modeli su bili " 634 , 638, 639 " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 8, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ok postavio bi i slike ali ne umem, stvarno je ocuvan, medju poslednjim generacijama koje su izasle, jedino me brine sto motor kao motor se hladi samo vazduhom, jel sme da se vozi na primer jedno 200km u cugu Prekjuce vozio 190km bez gasenja.. Arilje - Bg preko Divcibara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 8, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Treba da vredi, mada postoji mogučnost da će morati da se otvara mašina - ako je stajao desetak godina, hoće da mu se stvrdnu semerinzi na radilici, pa sad da se posle nedelju dana vožnje raspadnu - video sam lično nekoliko puta . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2100 Napisano Jul 11, 2015 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan odustao sam samo zbog potrosnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Jul 12, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan odustao sam samo zbog potrosnje. trosi 5L ne znam sto je to nesto mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada milikic 2 Napisano Jul 12, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Prokuplje, Srbija Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan za taj motor, dali moze kontakt tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...