SHOKLA 1747 Napisano Jul 5, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ili primio na poklon gumu (zadnju, spoljnu) u dimenziji 180/55-17. Pozeljno i gotovo obavezno bi bilo da je Sport-Touring, tj da se nece istopiti u par voznji, i da moze pregaziti nekoliko meseci, do zavrsetka sezone. Drugi uslov je da je u sto boljem stanju. I treci, ali ne manje bitan uslov je da bude sto povoljnija cena. Ne mora biti najsvezijeg DOT-a, posto ce se u svakom slucaju potrositi ove sezone, pa nece biti vremena da dogodine prestari. :-) Ukoliko neko ima nesto sto mu pravi dzumbus po coskovima, a odgovara opisanom, ponudite ovde, na pp ili na tel. Nenad Kladovo 063/80-90-314 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 8, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Svrati..Ako odgovara na poklon??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 9, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Svrati..Ako odgovara na poklon??? Ovih dana sam leteo tim krajem vise puta, ali samo leteo i proletao. Sinoc i nocas npr... Eto me opet uskoro, pa se vidimo sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 16, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjena, i kupljena Road Atack. A kao pravi prodavac, bivsi vlasnik mi je upario i prodao i prednju isti model. Za koji ce mi moj i prednja, nemam pojma, ali nisam mogao da odolim a da ih ne pazarim u paketu... ...Tako da potraznja vise nije aktuelna. PS. Peco, Care, hvala na ponudi!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...