bojanh 142 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan GSXR 600 K1 cena 2500 evra.Registrovan do 19.8.2015 Presao 30000.Agregat i menjac odlicni.Gume dobre,nov filter vazduha,lanac malo losiji.Poklopac sedista,suvozacevo sediste i fabricki auspuh idu uz motor (auspuh koji je trenutno na motoru nije na prodaju) Moze zamena samo za GSXR 750 K4-K5Slati poruke u inbox za ovaj motor.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------CBR 1000F cena 1600 evra. Registrovan do 1.4.2016Presao 56000.Vlasnik 3 sezone. Moze zamena do vrednosti motora za Opel Corsa,Fiat Punto,Renault Clio,Peugeot 206.CBR je od kolege i zvati iskljucivo na 064 5144 222. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Jul 18, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Avgust 23, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Stavljeni nov DID lanac i JT lancanici (fabricki prenos) i bice registrovan i preveden na mene ovih dana.Cena 2800€ uz mogucnost blage korekcije.Prodaja nije hitna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan do 30.8.2016,ja sam vlasnik.Nov DID lanac i lancanici,nov filter vazduha,novo ulje u prednjoj kocnici.Stavljena dobra prednja guma ove sezone.Masina i menjac perfektni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Septembar 29, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Novembar 12, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,mogucnost dogovora oko cene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,dogovor oko cene.Od ulaganja,jedino je potrebna zamena ulja na pocetku sezone i zamena zadnje gume (ovo cu sve ja odraditi u martu-aprilu kad pocne sezona,osim ako ne ode motor do tada).Prosle sezone (2015) zamenjeni novi DID lanac i lancanici,novo ulje u prednjem kocionom sistemu i ociscene kocione celjusti,nov fabricki filter vazduha,prednja guma.Registrovan do 1 septembra 2016,ja sam vlasnik.Prenos je obavezan.Zamena moze za isti ovakav 750 (K1-K3 model) ili K4-K5 750. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...