saxmax 19 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan da li mozda neko zna gde nabaviti. kod nas. 2 komada bi mi trebala za moj bobber. sa ili bez prigusivaca, svejedno. original, rucni rad, svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jul 3, 2015 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa naruči te iz Luisa, preko Sekule ili Bere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan izini na mojoj neukosti ili gluposti. ispravi me ako gresim. pitao drugara, rece da su oko 30-35e troskovi. znaci auspusi 120 + 30-35e troskovi, malo mi mnogo 150-155e za auspuhe. jer, u principu mi trebaju samo cevke, bez prigusivaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jul 3, 2015 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sekula se ne ugrađuje, koliko ja znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jul 3, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Cene su ti one koje vidis na sajtu ili katalogu. Kod Sekule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 3, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan Sekula ovde sa foruma ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 3, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan 064 9334444 Sekula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 4, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo. kontaktirao sam Sekulu. jako fin i ljubazan covek. 95% da cu poruciti preko njega, jer niko ne moze da napravi takve cevke, izgleda, osim auspusi darko, pitao - 100e 2 cevke. a u luisu original ono sta hocu 120e 2 cevke i to sa prigusivacima. plus dzidza bidze. ugradnja bez po muke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 5, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan prvo sam mislio - ma sta da porucujem iz Louis-a, ima mnogo majstora koji mogu da naprave kopiju Marving Legend-a ili turn out silencer-e. i to jeftinije od 120e, koliko su 2 komada u Louis-u. kako sam se prevario. zvao sam ne znam ni ja koliko majstora, isao sa slikom ... svi kao da su se dogovorili - 100e. samo za cevke, bez prigusivaca. i na kraju da bude budzevina. kontaktiram Sekulu, i resim stvar. za 20e vise - original. montaza ce da bude pesma. a zvuk, svidece se najvise komsijama. pogotovo nocu ili izjutra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Jul 5, 2015 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ljudi kazu Sekula... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan ma cuce se i ovi na mojoj Yamahi, zasigurno. nesumnjam. a sto se tice Sekule, za svaku pohvalu. jos rece da ide stalno BG-SA, tako da mogu licno da preuzmem. jer u kurirske sluzbe imam minimalno poverenje, iz mog bogatog zivotnog rada i iskustva sa hi fi-em. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...