sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji,da mi je neko pricao da ne mogu da nadjem polovno stop svetlo za Primeru P12-2005-to.U celoj jebenoj zemlji,niko nema.Pa dal je moguce.Ako neko ima neko saznanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10618 Napisano Jun 30, 2015 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jesi probao kod ovih nasih Suboticana?http://www.auto-marton.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 30, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam imao Nissan Almeru N15 I isti problem....Tako sam ga prodao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan jesi probao kod ovih nasih Suboticana? http://www.auto-marton.rs/ cena novog 32000 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 30, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Probaj sutra ove da nazoveš ( sad je već kasno ). Znam da rade sa novim delovima, dal imaju polovne - ne znam ! http://www.auto-delovi.org/prodavac/autokaroserija-medison-388/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan mislim da sam ih zvao,ali provericu sutra.Tnx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jun 30, 2015 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 'el sad razumeš kako je onim nesretnicima u Srbiji koji voze Bentli ili Rols, a nigde otpada za polovne delove za takve aute? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ruzan je auto i sa stopkom, nije ni cudo da si se stideo da okacis fotku bez stopke... na sta li tek taj lici??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzas blagi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 'el sad razumeš kako je onim nesretnicima u Srbiji koji voze Bentli ili Rols, a nigde otpada za polovne delove za takve aute? Sveee mi jaaasno...Mada p12 karoserije ima dosta kod nas ali sve hatch back i karavan varijante.Tako je i u oglasima.Ovaj moj je .ebacki...pa ko me sad .ebe...:)Ali inace Neverovatno kvalitetan,i dobar auto...Ovo mi je treci Nissan.1.8 benzin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ma uzas blagi... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Jun 30, 2015 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na ebay-u daje nadjes. Tamo su daleko jeftinije. Preporucujem ebay.uk jer ih u Engleskoj ima po otpadima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ali inace Neverovatno kvalitetan,i dobar auto...Ovo mi je treci Nissan.1.8 benzin.Da je kvalitetan bio bi prvi a ne treći. Samo mečka dizel ispoštuje čoveka ceo zivotni vek i tako sve do penzije :lol:Dosta offtopica...Ako ne uspeš nigde naci po srbiji mogu pogledati ovde u NL pa nekako da se dobaci a srbiju.Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 30, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pa isao redom...p10-p11-p12...Trazila mi je supruga u Svajcarskoj-nasla samo levu,drugari po Italiji ne nadjose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U prvi mah pronadjoh samo originalne ksenone, sa sve balastima plus kablovi, sijalica bez http://link.marktplaats.nl/m936465926 odoh pogledam dalje stopaljke na drugi sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 30, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovaj model, konkretno ovaj se prodaje u delove. Koliko vidim ima i svapski broj ali mogu ga i ja konaktirati na NL, samo reci sta tacno da pitam. http://link.marktplaats.nl/m939568630 Edit: A ima i ovaj u delovima. http://link.marktplaats.nl/m937808959 Edit @2: I jos jedan http://link.marktplaats.nl/m912465187 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Voziš vrunski auto. Imam ja P11, nema šta da se pokvari, samo je gadno kad te nešto ovako zadesi. To negde neko u Srbiji ima,, naći ćeš. Probaj da okreneš 064/21-23-575, Slobodan. Prodaje nove delove svetlosne opreme, ali iz kopije. Novo je, a daleko jeftinije od originala. U Čačku i okolini ima dosta otpada, pa traži. Mada, nadam se da ćeš se sa ovim čovekom dogovoriti i da će sve biti kako si planirao. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jul 1, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro ipak ne trazis stop svetlo za poloneza ili trabanta,taj tip tvog auta nisam nikad video,jel si probao na e-bay-u ili na tako slicnim oglasima??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to ovaj model, konkretno ovaj se prodaje u delove. Koliko vidim ima i svapski broj ali mogu ga i ja konaktirati na NL, samo reci sta tacno da pitam. http://link.marktplaats.nl/m939568630 Edit: A ima i ovaj u delovima. http://link.marktplaats.nl/m937808959 Edit @2: I jos jedan http://link.marktplaats.nl/m912465187 Savane,ovaj treci link,na kome je teget auto...e bas ta stopka mi treba-desna...Onaj prvi je hatch back,na drugom ne vidim sliku.Ali nije bitno,treca je pun pogodak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Voziš vrunski auto. Imam ja P11, nema šta da se pokvari, samo je gadno kad te nešto ovako zadesi. To negde neko u Srbiji ima,, naći ćeš. Probaj da okreneš 064/21-23-575, Slobodan. Prodaje nove delove svetlosne opreme, ali iz kopije. Novo je, a daleko jeftinije od originala. U Čačku i okolini ima dosta otpada, pa traži. Mada, nadam se da ćeš se sa ovim čovekom dogovoriti i da će sve biti kako si planirao. Svaki model,i p10 i p11 i p12 su neverovatno dobri automobili,ispred vremena i po dizajnu i po opremi,i po kvalitetu.Nijedan od modela nikad nije imao iole ozbiljan kvar,niti mi je ikad stucnuo...Obozavam...steta sto je ne prave vise...ali tu je qashqai... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 1, 2015 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Savane,ovaj treci link,na kome je teget auto...e bas ta stopka mi treba-desna...Onaj prvi je hatch back,na drugom ne vidim sliku.Ali nije bitno,treca je pun pogodak... I drugi i treći link - u pitanju je isti auto, samo što je na jednom sa štop lampom, a na drugom bez nje. Ista vozila stoje oko auta na oba linka, a i adresa prodavca je ista . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6091 Napisano Jul 1, 2015 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Što ne stavi parking senzore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Probaj po ovim prodavnicama Autika 011/3944010 Velas 011/3076056 Lukas 011/2370720 011/6301216 011/6301217 0113471030 www.gbg-lucas.rs Svi oni prodaju nove delove ali ne originale vec kopije pa bude jeftinije dosta. Ja sam kupovao neke stvari kod njih i zadovoljan sam kvalitetom,nije neki kineski krs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Što ne stavi parking senzore? Sto je najgore imam rikverc kameru,koja se aktivira cim ubacim u isti...Lepo gledas na ekranu...ali to je za seljake... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...