Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Ja sam Nada iz Novog Sada... Crna, 90-60-90 ;D salim se to su mere mog motora Pre par meseci sam uzela Suzuki GS 500 E i zbog toga nam se ova zima oduzilaaaaaaaaaa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan hahhahahahhahah baksuz a? ne brini sreca prati hrabre Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 7, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan cao Nado,mislim da smo se upoznali kod Brothersa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 7, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nado! Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah 90-60-90 hahahahah ala je dobra fora pa dobro dosla i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan cao Nado,mislim da smo se upoznali kod Brothersa Cao Sale... Sad nije vrucina a? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan cao Nado,mislim da smo se upoznali kod Brothersa Cao Sale... Sad nije vrucina a? hehe ,vidim ipak si kupila ono sto smo Misko i ja probavali... ,zadovoljna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah 90-60-90 hahahahah ala je dobra fora pa dobro dosla i od mene Hvala woman... lepo je videti zensko lice medju svim ovim bradama Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljna ali moj novcanik nije Jedino sto sam skoro saznala losu vest, da mi je rezervoar malo rdjav tako da ako neko cuje za dobar rezervoar (Suzuki GS 500 E '98) neka javi, PLEASE Ali nemoj da brigas prva duza voznja je Umag Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljna ali moj novcanik nije Jedino sto sam skoro saznala losu vest, da mi je rezervoar malo rdjav tako da ako neko cuje za dobar rezervoar (Suzuki GS 500 E '98) neka javi, PLEASE Ali nemoj da brigas prva duza voznja je Umag vidimo se prije u N.S. na sajmu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljna ali moj novcanik nije Jedino sto sam skoro saznala losu vest, da mi je rezervoar malo rdjav tako da ako neko cuje za dobar rezervoar (Suzuki GS 500 E '98) neka javi, PLEASE Ali nemoj da brigas prva duza voznja je Umag vidimo se prije u N.S. na sajmu Doći ćemo mi prije od njega,njemu je NS daleeeeko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 7, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Doći ćemo mi prije od njega,njemu je NS daleeeeko bar ti znas da kod mene ne postoji "daleko" ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
autospeedorg 0 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Cao Nado, dobrodoshla. Tacno je sve za Wulfy-ja, do kuce moze doci samo motorom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljna ali moj novcanik nije Jedino sto sam skoro saznala losu vest, da mi je rezervoar malo rdjav tako da ako neko cuje za dobar rezervoar (Suzuki GS 500 E '98) neka javi, PLEASE Ali nemoj da brigas prva duza voznja je Umag vidimo se prije u N.S. na sajmu Doći ćemo mi prije od njega,njemu je NS daleeeeko Zare, iz istog razloga sto ti volis NS ja volim Bljeljinu. Svaka cast za zurku... Bilo mi je extra! Obozavam bosance.... kod vas mi je uvek nekako posebno toplo oko srca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 7, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Doći ćemo mi prije od njega,njemu je NS daleeeeko bar ti znas da kod mene ne postoji "daleko" ;D Relativno daleko...dok ti podmazes lanac i zagrijes motor...mi vec stigli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nado! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomlaMKOGANJ 2 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 18 postova Lokacija: ugljevik Motocikl: honda silver wing 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Nado i drago mi je sto je sve vise ljepseg pola medju bajkerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od jos jednog grijaca oko srca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...