Misko Bor 0 Napisano Jun 22, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GZ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari imam suzukija gz 125, 98 godiste. Trebao bih da zamenim karike, ventile(usisni i izduvni), i gumice za ventile, i dihtung glave. Dimenzije su sledece: 3 karike 57mm ventil usisni duzina 90.5mm, precnik pecurke 31mm, precnik vretena 5.5mm izduvni ventil duzina 90.5 mm, precnik pecurke 27.2 mm, precnik vretena 5.5mm gumice ventila 9 mm sirina gde se natacinje na vodjicu ventila Hvala Vam unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko Bor 0 Napisano Jun 25, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bor Motocikl: Suzuki GZ Prijavi odgovor kao problematičan I ako mi je motor trenutno rasturen bojao sam se da necu uspeti da nadjem delove. Pokusavam jos da vidim da li ih ima kod nas, ako ih nema onda cu morati preko ebay-a da narucim posto sam tamo sve nasao. Evo kako izgleda trenutno moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlatkomoto 0 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan druze jesi naso ventile i karike?meni treba glava motora ventili i klip sa karikama,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Jul 14, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam polovan klip bez karika u odlicnom stanju kao i ventile,ako vam sta to pomaze, javite se na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...