grof3 31 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i pantalone kad sam kupovao jaknu. Meni krj nije nikako odgovarao, ni M ni L. Na kraju uzeo Storm. Meni se upravo maskirne Storm i svidjaju. Znam da nije tema ali napisi neke utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan O Stormu..... Pa ne mogu naći sliku na netu da bi se videlo koji je model u pitanju. Uglavnom, uzeo L. Pre toga sam probao dva-tri para Revita, jedan ili dva PGS i dva para LS2 pantalona i ni jedne mi po kroju nisu odgovarale. Na kraju probao ove i jedine mi odgovarale. Pokretljivost super. Mogu da čučnem, skočim šta god. Dužina mi bila odlična. Imaju dole proširenje zbog čizama. Štitnici na kolenima i mekani na boku i butinama (ovi su više kao estetski detalj). Topla postava, keine lufteri!! Što je krš! Rajferšlus na zadnjoj str za povezivanje sa jaknom, u principu ok, ali..... Posle par meseci već su mi se pocepale! Na boku po šavu su pustile i to lepo. Prvo sa desne pa se leve strane. A kasnije i .... ne baš između nogu, ali tu sa prednje strane. Dal je bila tupa igla pa veća rupa, dal je meni dupe poraslo, pojma nemam. Uglavnom, problem sam rešio tako što sam skinuo materijal sa onih proširenja na nogavicama i ispred šlica i to nalepio na rašivena mesta. Šnajderka, nisam ja. Tako da su i dalje funkcionalne i sve se lepo uklopilo, ne provaljuju se toliko te zakrpe. Leti ih samo na duže vožnje nosim, po gradu i kraće vožnje ne da ne bih crkao od vrućine. Što se zaštite od vode tiče, ništ spec. Ok za blažu kišu. ja sam ih prao u mašini i nisam ih prskao sprejem posle toga. Model kao model je prilično atraktivan, ima i džep sa leve strane. Jurio sam pantalone sa bočnim džepom pod obavezno. Okačiću fotke kad budem u prilici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan O Stormu..... Pa ne mogu naći sliku na netu da bi se videlo koji je model u pitanju. Uglavnom, uzeo L. Pre toga sam probao dva-tri para Revita, jedan ili dva PGS i dva para LS2 pantalona i ni jedne mi po kroju nisu odgovarale. Na kraju probao ove i jedine mi odgovarale. Pokretljivost super. Mogu da čučnem, skočim šta god. Dužina mi bila odlična. Imaju dole proširenje zbog čizama. Štitnici na kolenima i mekani na boku i butinama (ovi su više kao estetski detalj). Topla postava, keine lufteri!! Što je krš! Rajferšlus na zadnjoj str za povezivanje sa jaknom, u principu ok, ali..... Posle par meseci već su mi se pocepale! Na boku po šavu su pustile i to lepo. Prvo sa desne pa se leve strane. A kasnije i .... ne baš između nogu, ali tu sa prednje strane. Dal je bila tupa igla pa veća rupa, dal je meni dupe poraslo, pojma nemam. Uglavnom, problem sam rešio tako što sam skinuo materijal sa onih proširenja na nogavicama i ispred šlica i to nalepio na rašivena mesta. Šnajderka, nisam ja. Tako da su i dalje funkcionalne i sve se lepo uklopilo, ne provaljuju se toliko te zakrpe. Leti ih samo na duže vožnje nosim, po gradu i kraće vožnje ne da ne bih crkao od vrućine. Što se zaštite od vode tiče, ništ spec. Ok za blažu kišu. ja sam ih prao u mašini i nisam ih prskao sprejem posle toga. Model kao model je prilično atraktivan, ima i džep sa leve strane. Jurio sam pantalone sa bočnim džepom pod obavezno. Okačiću fotke kad budem u prilici. Hvala drug,meni se svidjaju crno-bele maskirne Storm ali nigde u Cg ih nema da ih probam tako dok ne odem za Srbiju nema kupovine,ne bih bas da ih uzimam pre probanja preko neta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 14, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana vratio se sa puta od nekih 1300km sa psg turing (duzom) jaknom,mogu vam reci da su utisci i vise nego zadovoljavajuci. Vozio sam pod uslovima od +40 do skoro nekih 10 c...Po kisi,vetru,autoputo do uskih sumskih putica....i mogu vam reci sto je upravo jedan kolega rekao gore u postu da je ustvari ta jakna bila najbolji deo moje opreme tako da sigurno planiram i kupovinu pantalona,jeste mana ta niska kragna ali potkapa je tu da uradi celokupan posao bukvalno best bay kupovina to je sigurno...Protektori izuzetno jaki postava dosta korektna rajfeslusi dobro odradzeni kao i cicak...tako da imam samo reci hvale dusu bi zgresio kada bih rekao drugacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Jul 22, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jakna ali sam skoro uzeo PGS vise-sezonske pantalone i poprilicno sam zadovoljan. Pored protektora na kolenima imaju i bocne protektore koje nisam bas cesto nalazio na moto pantalonama. Imaju luftere za toplo vreme i na par duzih turica mi uopste nisu bile neudobne. Ovako nesto: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 892 Napisano Jul 22, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2070 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Nije jakna ali sam skoro uzeo PGS vise-sezonske pantalone i poprilicno sam zadovoljan. Pored protektora na kolenima imaju i bocne protektore koje nisam bas cesto nalazio na moto pantalonama. Imaju luftere za toplo vreme i na par duzih turica mi uopste nisu bile neudobne. Ovako nesto: A cena? Ako moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Jul 23, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jakna ali sam skoro uzeo PGS vise-sezonske pantalone i poprilicno sam zadovoljan. Pored protektora na kolenima imaju i bocne protektore koje nisam bas cesto nalazio na moto pantalonama. Imaju luftere za toplo vreme i na par duzih turica mi uopste nisu bile neudobne. A cena? Ako moze Jedna zelena, 100 evrica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 29, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije jakna ali sam skoro uzeo PGS vise-sezonske pantalone i poprilicno sam zadovoljan. Pored protektora na kolenima imaju i bocne protektore koje nisam bas cesto nalazio na moto pantalonama. Imaju luftere za toplo vreme i na par duzih turica mi uopste nisu bile neudobne. Ovako nesto: Koja je oznaka ovih pantalona i da li imaju skroz crne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Jul 29, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan On i jeste kupio skroz crne, nije mi jasno zašto je linkovao sivo crne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Jul 30, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, moje 95% kao ovaj model, samo su crne. Imaju par detalja u sivoj boji. Ne mogu nigde da nadjem fotku mojih pantalona na netu, videcu da slikam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, moje 95% kao ovaj model, samo su crne. Imaju par detalja u sivoj boji. Ne mogu nigde da nadjem fotku mojih pantalona na netu, videcu da slikam. A neka oznaka,sifra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 3, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Jasta, moje 95% kao ovaj model, samo su crne. Imaju par detalja u sivoj boji. Ne mogu nigde da nadjem fotku mojih pantalona na netu, videcu da slikam. A neka oznaka,sifra? Imaš na kupujem-prodajem Samo ukucaj tamo u pretrazi, PGS i izbaciće ti. Inače i ja ću uzeti PGS 4season komplet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 3, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao sam, upravo to pise na pantalonama 4Seasons. Zaboravih da kazem, uz pantalone se dobijaju i dve postave, zimska i kisna, mogu pojedinacno a mogu i istovremeno.Nisam testirao zimske posto su pantale i ovako veoma tople zimi. Ma preporuka samo takva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 4, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo pantalona sa izvadjenim protektorima, spreda: Pozadi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, posedujem pgs jaknu od marta meseca ove godine. 108e placena. Za te novce zadovoljan. Presao oko 5000 km doduse po suvom i nekoj manjoj kisi. Zadovoljan sam ali se slazem da je kragna suvise niska. Do C.Gore i nazad po vrelim danima odlicna, dosta mrezica i traka kroz koju struji vazduh te je prijatno i na 40 stepeni. Ima ulozak za kisu i zimski ulozak. Pri brzinama na auto putu odlicno stiti od udara vetra. Protektori za pohvalu. Odnos cena kvalitet odlican. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan tako to izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ove rukavice kozne, odlicne! 60 evrica! Planiram i jaknu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof3 31 Napisano Novembar 14, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Budva Motocikl: Kymco Xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ove rukavice kozne, odlicne! 60 evrica! Planiram i jaknu! Ja imam jaknu i pantalone...eto jos da pazarim rukavice i da se kompletiram Interesuje me jeli hladno u rukavicama pri malo nizim temparaturama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bas za zimu ali su jake i od debele koze! Ja sam vozio negde do najmanje desetak stepeni i bile su bas tople! Bas su kvalitetno odradjene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7188 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 2999 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su sjajne! Ja moje akam i njakam već 3 godine. Od kiše do snega i plus 40'. Ima da uzmem iste kad ih skroz iznosam. Najbolje za plaćeno-dobijeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandit6N 3 Napisano Decembar 4, 2015 U prolazu, 35 postova Lokacija: BIH Motocikl: Suzuki Bandit 600 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo ove rukavice kozne, odlicne! 60 evrica! Planiram i jaknu! Ja imam jaknu i pantalone...eto jos da pazarim rukavice i da se kompletiram Interesuje me jeli hladno u rukavicama pri malo nizim temparaturama? Vozio sam na temperaturama oko 5 stepeni, dok si na motoru to je kao -10..Poprilicno dobro stite, mada ti ne garantuju da ce ti ruke biti tople nakon voznje od 20ak min (govorim za hladne dane) Kod mene su ovakve rukavice i kostale su me oko 70 eura. http://www.euronetbike.net/images/product/259/five_rfx1_replica_attack_red_b.jpg?t=1413361618 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskos87 0 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Kako sam razumeo ovaj PGS i nije toliko losa marka, ali mene interesuje da li je neko imao konkretnih iskustava sa PGS revit kompletom?jakna: https://www.kupujemprodajem.com/Padana-Grand-Star-Jakna-37204405-oglas.htm#photoBigpantalone: https://www.kupujemprodajem.com/Padana-Grand-Star-Pantalone-37204545-oglas.htmHvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim neku znajčajniju razliku u odnosu na moju jaknu koju sam uzeo kod Nebojše (Motooprema) i koja je koštala 100e, i pantalone koštaju isto ili slično. Imaš slike ranije u temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 9, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam onu duzu Touring jaknu prosle zime ovog brenda. Da se razumemo, cena je skroz korektna, jakna je dobra za jesen, ranu zimu i prolece i fino stiti od hladnoce I vetra. Sistem protektora I te zastite takodje korektan. Vozio u par navrata po pljusku I ostao poprilicno suv. ALI... Preko onih 3,4 meseci letnjih kad se najvise vozi jakna ubija koliko je vruce u njoj. Postava skinuta, do kraja otkopcani svi lufteri ali jedino sistem mokre majice pomaze. Pri takvoj kolicini znoja, jako je bitno da su materijali vrhunskog kvaliteta inace jakna se brzo usmrdi odnosno dobije neprijatan miris koji vise isparava iz loseg materijala nego na znoj. E tu joj je mana. Unutrasnji materijal sa te tacke gledajuci nije dovoljno kvalitetan. A sama jakna ko jakna je vise za one hladnije dane I bez obzira sto pise sve 4 sezone, za leto i plus 30 svakako nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Februar 20, 2019 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Slično je i sa mojom PGS jaknom, kraća verzija ali ima postavu. Probao sam jedne sezone da skidam postavu ali kad su vrućine ne vredi. Zato sam joj dodelio status zimske jakne. Vozim je ovih dana recimo i odlična je, nema zime ni ujutru kada je oko 2-3 C. Prijatno je za vožnju sve do 20 i nešto. Ali umesto da onda skidam postavu, čim vidim da će biti preko 20 oblacim tanju letnju jaknu. Uzeo je prošle godine i odlična je, ali nije PGS. Znam da je bila oko 7-8k. Samo što ta letnja, naravno, nema baš neku zaštitu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...