saxmax 19 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. zovem se Sale, iz Zarkova sam (inace Brdjanin) i od juce sam ponosni vlasnik Yamahe XJ650 Maxim bobber. od kad sam pre par dana video na KP Yamahu bobber nije mi djavo dao mira dok nisam otisao da je vidim i probam. i - pun pogodak. ne znam za vas, ali meni se motor dopao na prvi pogled. ne sto sam opsednut bobber-ima nego je po meni motor veoma lep. a i ide veoma lepo. ne bi mnogo gusio za sad, bice tema ihahaj. toliko za sad. evo i slika Yamahe u koju sam se zaljubio i morao da prisvojim slike nisu moje, vec od motora koji se prodavao. ici cu sutra u toku dana da malo lickam-pickam pa cu slikati oridjinale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor. Ima ovde jedna tema bas o njemu i njegovom sredjivanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Jun 21, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Sale i dobrodosao. Evo teme kako je nastao sada vec tvoj motor, ako je do sada nisi video. Uzivaj. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105897-yamaha-xj-650-military-bobber/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan to je taj motor. motor sam kupio od Aleksandra, clana foruma. prvo sam video oglas, pa posle i slike i video kako radi. pa na kraju otisao do Sapca da vidim i probam. i naravno, napravili posao i to je to. idem malo kasnije do kuma da isteram makinu iz garaze da se malo provozam i da posle lickam pickam. bice slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jun 21, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Brdjanina nikad dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxmax 19 Napisano Jun 21, 2015 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd, Zarkovo Motocikl: Yamaha XJ650 Maxim bobber Prijavi odgovor kao problematičan ziv ti meni bio ! inace, od rodjenja sam ziveo u Milana Kuca, isao u Pancic, pa u Hemijsku. 71 sam godiste. ako znas Subu (inace majstora) sa B. Brda zajedno smo isli u skolu, generacija smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...