floyd 495 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kome god budu zatrebali novi ventili, imam jako dobro i povoljno rešenje! Ova alatnica se nalazi u Sremskoj Mitrovici i prave, tačnije rečeno, obrađuju ventile za sve vrste vozila uključujući i motore bez obzira o kom tipu hlađenja da se radi(bilo vazdušno bilo vodeno) - jednostavno imaju sve vrste ventila. Trik je u tome da je alatnica otkupila OGROMNU količinu ventila od sada ugašene fabrike ventila u Mitrovici (MIV) i sada ih obrađuje prema datom uzorku. Fabrika je, naglašavam, ugašena ne zbog privrednih već političkih okolnisti, a za svog života je radila ventile visokog kvaliteta za prvu ugradnju u npr. Peugeot, Audi, Volkswagen, Puch, Mercedes...Radnici alatnice su radili u toj fabrici pa su odlično obučeni za posao koi rade. Naglašavam da oni ne prave ventile ni od kakve armature, čelika ili šta ti ja znam, ventili već izrađeni u fabrici po posebnom tehnološkom postupku bivaju samo obrađeni po uzorku tj. merama. Lično sam kod njih pravio ventile, cena je između 10 i 15 eur/kom zavisno od toga kolika je narudžba, rok isporuke max. 7 dana, a za kvalitet GARANTUJU.Adresa: S. Mitrovica , ul. Laćaračka 17, tel. 022/632-044 Pozdrav, Igor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...