Darkobeograd86 0 Napisano Jun 15, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan molim iskusnije kolege da mi pomognu. Prolupao mi je agregat na suzi(ovi koji komentarisu da je neunistiv nek ga drze preko 250 pola sata), iako sam mu pre mesec dva sredjivao glavu ventile karike, da ga castim. Moje pitanje glasi koji je agregat kompatibilan sa ovim? Sta da gledam? Ili mora bas od ovog modela, hteo sam malo jaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ti sto si menjao karike i radio glavu nema nikakve veze sto je prolupao,za te pare bolje da si zamenio letecelezajeve na vreme i jos dugo bi se vozio.... Agregat od 1100r pase u tvoj ram.....ima neke razlike,tvoj cdi se vise vrti,tj blokada mu je na vecim obrtajima,na 1100r je hidraulicno kvacilo pa ti treba hidraulicna rucica,i karburatori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkobeograd86 0 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Ja sam toliko zaljubljen u moju suzu da sam hteo da joj kompletno sredim njen agregat, dakle sve komplet unutra novo, pa ne znam da li postoje novi delovi za ovo godiste i da li bi se iko latio posla od ovdasnjih majstora. Kapiram da je preskupo vrvatni ali ljubav je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Zato lepo nadjes dobar agregat od 1100r,to je malo teze danas naci,jer gotovo svaki je sahranjen,ili kupis celog polupanog gsxr 1100 i iz njega sve prebacis na tvoj ram,agregat,struju i hidro kvacilo....jos kad bi taj agregat pre ubacivanja otvorio i zamenio letece lezajeve,imao bi motor da se vozas jos jedno 10 godina samo da menjas ulje i gas.....a 1100 ide jako lepo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moze da stane u ram, ali zbog visih stublina neces moci da skines poklopac ventila dok je masina u ramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Moze da stane u ram, ali zbog visih stublina neces moci da skines poklopac ventila dok je masina u ramu. А зашто би скидао, ако већ убацује добар агрегат? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkobeograd86 0 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jel zna neko da li postoje novi delovi za agregat za ovaj motor. Najradije bih kupio i spakovao sve novo unutra. Zamena je nezgodna zbog broja motora i kasnije registracije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Jun 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moze da stane u ram, ali zbog visih stublina neces moci da skines poklopac ventila dok je masina u ramu. А зашто би скидао, ако већ убацује добар агрегат? Pa kontam zbog periodicnog stelovanja ventila. Ali ako vec imas pare na gomili, bolje sredi ovaj agregat sto imas nego da kupujes drugi, jer to ti je opet macka u dzaku, neznas kakav je dok ga ne ubacis i ne izvozas par hiljada km, i opet ces da se sekiras dal ce i taj da rokne, nego lepo uzmes svoj agregat i sredis ga, mozda izadje skuplje ali bar znas sta si sredio, znas sta imas, A delova ima, samo treba naci, ali sigurno ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkobeograd86 0 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja hocu da ga sredim vec sam ga sredjivao jednom ali ovog puta bih bas sve kompletno novo stavio ima li opcije za tako nesto? Ili moram da trazim polovan pa da prepakujem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Jun 16, 2015 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj strašila sa foruma on ti je kako sam skontao kralj za uljare. a ljubav nepoznaje daljinu a ni cijenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkobeograd86 0 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ima vodeno hladjenje. Valjda se i u njih razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 17, 2015 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan E sad si nasao da kazes da je tvoj vodenjak :) ....a mi ti celo vreme pisemo u uljarama....posto si napisao da je tvoj motor 92.god,a 92 je zadnja serija uljare...ja jedino uljaru cenim,vodenjaka ne bi uzeo ni da mi neko plati......uljara je pojam kvaliteta u odnosu na vodenjaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 17, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Pa posto si glavu radio, ako su dobri cilindri i klipovi, nadji dobru radilicu, stavi sve nove lezajeve i teraj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4316 Napisano Jun 17, 2015 motoras, 2481 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj ima vodeno hladjenje.Stari roker se oseca razocarano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan gsxr750 model 92. je radjen samo sa vodenim hladjenjem. Te godine je Suzuki na 1100r model 1127 zadrzao uljano hladjenje. 1100 je dobio vodeno hladjenje 93. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 7, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan (ovi koji komentarisu da je neunistiv nek ga drze preko 250 pola sata) Pa ti si naš idol! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Jul 7, 2015 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan (ovi koji komentarisu da je neunistiv nek ga drze preko 250 pola sata) Mislim da se to neunistiv odnosi na suzukijeve uljare, ne na vodenjake. Ja stoga uzeh uljaru, doduse nesto noviju, pa cemo videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre nekog polovnjaka pa skinuo sta mi treba....ali ako si spreman da papreno platis, imas markos u NS da ti poruce sta god ti treba kako oni kazu direkt iz japana, originalni delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 90-ih vozio gsxr w na trkama. i ostalo mi je nesto delova. Imam stubline, klipove. menjac sa duzom prvom, dihtunge, gumice ventila.... Ako nesto treba od toga 064 1286 963 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jul 9, 2015 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ti sto si menjao karike i radio glavu nema nikakve veze sto je prolupao,za te pare bolje da si zamenio letecelezajeve na vreme i jos dugo bi se vozio.... .. Ne bih se bas kladio u ovo. A da obrazlozim: Sredio je glavu, siceve i stavio nove karike, samim tim je "popravio' kompresiju u masini a opet samim tim je povecao oprerecenje na lezajevima koji su vec bili potroseni... Ovakvo osvezavanje masine moze biti mac sa dve ostrice.... Slican primer je i sa alnaserom, ljudi urade pune generalne a ne remontuju alnaser, kome nije vise isto da vrti produvali masinu i "remotovanu" masinu pa cesto ubrzo ide i alnaser na remont jer nece da vergla jer su biksne vec bile polu-otisle... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Jul 9, 2015 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ja bi pre nekog polovnjaka pa skinuo sta mi treba....ali ako si spreman da papreno platis, imas markos u NS da ti poruce sta god ti treba kako oni kazu direkt iz japana, originalni delovi. Niko ne narucuje direktno delove iz japana tj. ne moze ih naruciti direktno.....moze iz holandije ....tamo je predstavnistvo za sve japance u evropi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...