boki r6 11 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege forumasi i bajkeri. Posle dugo vremena eto mene opet na motoru posle r6 dosao na red ovaj motor pa sa njim i par pitanja. Da li neko moze da mi objasni zasto meni ne blinka ona crvena lampica (mislim da je lampica od imobilajzera ili kako se zove vec) na kontrol tabli kad je motor ugasen kao i kod ostalih ovakvih motora? Ona klapna u auspuhu mi je eliminisana sajli nema. Zbog cega je to neko radio? Hvala na odgovorima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 11, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda ovo: Blinks when the engine is off as a deterrent to prevent theft. Indicates that the anti-theft systemis operating.When the engine has not been started during 10 days in a row, theenergy-saving feature will cause the light to go out, but theIMMOBILIZER system remains in operation Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo ako motor nije paljen u cugu deset dana ona prestaje sa blinkanjem radi stednje struje ali je imobilajzer i dalje aktivan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 11, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoce to nakon izvesnog vremena opet poceti blinkati? Hvala na odgovorima. Jos kad bih i saznao zasto je eliminisan onaj EXCVA ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 11, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nastavlja da blinka cim se da kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa moja ne blinka:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki r6 11 Napisano Jun 11, 2015 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa moja ne blinka:-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...