Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia Atlantic 200

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova

Ono sto sam mogao sam dodatno da uradim je da nadjem semu elektricnih instalacija na internetu i da je detaljno proucim. Trazeci polako kvar medju kontaktima, konektorima, paljenju, ukapirao sam sledece:

- paljenje ne moze tokom verglanja da stvori optimalnu struju sto je i kolega sa foruma rekao, svakako do CDI jedinice dolazi 12v sa akumulatora i sve dok akumulator ima struje CDI bi uz celokupni ostatak ispravnih komponenti trebao tih 12V da prosledi do bobine, pretpostavka mi nije bila dobra

-  pick up uredjaj koji sluzi za ocitavanje pozicije radilice preko repera na magnetu mi nije ispravan, prema prospektu njegov otpor treba biti 110 Ohm a ja sam multimetrom merio daleko ispod 1 Ohm-a (znaci da negde unutar sebe kratkospoje + i - te ne daje pravu vrednost CDI-ju).

U prilogu sam ostavio semu instalacije, mozda ce nekada nekome zatrebati. Nasao sam drugi pick up, povezacu ga ovih dana i probati dalje. Nadam se da cu uspeti i svakako cu podeliti rezultate na kraju.

image.png

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja