Betta 146 Napisano April 7, 2024 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video da čovek od 2022 do danas i dalje nema varnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mladen-gsxr 1 Napisano April 18, 2024 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto sam mogao sam dodatno da uradim je da nadjem semu elektricnih instalacija na internetu i da je detaljno proucim. Trazeci polako kvar medju kontaktima, konektorima, paljenju, ukapirao sam sledece: - paljenje ne moze tokom verglanja da stvori optimalnu struju sto je i kolega sa foruma rekao, svakako do CDI jedinice dolazi 12v sa akumulatora i sve dok akumulator ima struje CDI bi uz celokupni ostatak ispravnih komponenti trebao tih 12V da prosledi do bobine, pretpostavka mi nije bila dobra - pick up uredjaj koji sluzi za ocitavanje pozicije radilice preko repera na magnetu mi nije ispravan, prema prospektu njegov otpor treba biti 110 Ohm a ja sam multimetrom merio daleko ispod 1 Ohm-a (znaci da negde unutar sebe kratkospoje + i - te ne daje pravu vrednost CDI-ju). U prilogu sam ostavio semu instalacije, mozda ce nekada nekome zatrebati. Nasao sam drugi pick up, povezacu ga ovih dana i probati dalje. Nadam se da cu uspeti i svakako cu podeliti rezultate na kraju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano April 18, 2024 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj pikap ukoliko je kabl od samog pikapa do CDI ispravan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...