Jump to content

Moto Zajednica

Suomy Vandal

Recommended Posts

• Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova
  • Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50

Ja sam imao jaknu Suomi.Zao mi je sto je nemam i dalje i da mogu kupio bih istu. kostala je puno i generalno je odlican brend. svakako iznad proseka. Mada mislim da su cene ovde malo prepumpali ,ako si gledao u bivsem centru S.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Suomy Vandal je jako dobra kaciga, visokog kvaliteta. Ja je nosim vec 5  sezona i ista kao i dana kad sam je uzeo. Lagana, udobna, ventilacija odlicna, meni nikad zamaglila, a i leti kad vozim nikad mi nije vruce u njoj. Jako je mirna pri vecim brzinama (sto mi nije bio slucaj sa starom). Ja nosim Max Biaggi repliku koju sam platio 380e, koliko se secam. Ako mene pitas uzimaj. Ja cu opet kupiti Suomy, ali sad mi je zapao za oko novi model Sr Sport  ;)

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600

za 250e imam XR1100 (polovnu) tako da ne znam sta cu da radim...

AGV K4 je 170, i hjc je u toj ceni (ali nove)

opet, shoei je shoei... sad imam shoei i ne bih je menjao niposto da nisam glumio budalu sa velicinom...

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: ....

Ja bih od Shoei uzeo iskljucivo ili nxr ili x-spirit II . Drugar ima xr1100 i njemu se donji deo kacige raspao skroz (tacnije onaj kao kozni deo sundjera na donjem delu kacige), a kupili smo kacige iste sezone. Na par vonji sam uzeo od drugara i Arai Chaser, koja nije nista specijalno, barem je meni bio osecaj kao da je nekako glomazna..... E sad Hjc sam nosio samo RPHA 10 Jorge Lorenco replica i vrhunska kaciga, iskreno bio sam odusevljen. Agv ja iskreno ne volim, tkd nikad ne bih kupio sebi jednu, ali opet ima dosta ljudi koji ih nose i koji ih hvale. Na kraju ti se svede na to da kupis ono sto se tebi svidja, isprobaj sve, mozda ti neki model ne odgovara, koji god od tih modela uzmes neces pogresiti  :takoje:

najveci problem mi je sto nemam ni jednu prodavnicu ovde u cacku i nemam gde da probam... ja imam xr1000 i nemam ni jednu zamerku sem na velicinu...

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Laka, udobna, kaciga za stazu. Meni previše bučna. Nisam je stavio na glavu ni 10 puta, nemam više sportski motor. Plaćena 27000 u Centru S. Tvoja je za 100 evra. Odneo sam je na tavan, ne sećam se da li je M ili L, ali moj obim glave je 58,5cm.

Suomy Vandal je u pitanju.

Promenio član spredrag

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: BMW R 1200 RT

Slozio bi se sa utiskom da je udobna,da ne magli,ali i da je previse bucna. Govorim o modelu Vandal, uzeta nova u Centru S. Definitivno, po mom misljenju, nije za vece putne brzine. Imam i Suomi jaknu, kombinacija koza i goretex, i za nju sve reci hvale. U Centru S i cene su jace nego bilo gde na zapadu. Mozda pomogne, odmoci nece  :)

• Podržavam 1

licitirao sam neke shoei na ebay pa cekam to da se zavrsi nadam se uspesno, a ako ne onda cu te kontaktirati

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja