Kemoj 11 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Pao sam danas sa motora oko 11~ sati , sljunak na asfaltu me odvuko u spoljnu stranu i ja blokiram prednji tocak i odvalim se levim ramenom u bankinu. u centru rakovca se sve desavalo ...... rezultat : polomljena kljucna kos , jakna sa protektorima totalka -neupotrebljiva , kaciga isto rukavice na dlanovima raspale glava na ramenima, motor su ubacili kod prijateja u rakovcu u dvoriste i ceka dijagnozu. Opreza nikad dosta. Prosle su kise i na putu ima sitnog sljunka i zemlje. Greska 100% moja pri brzini ~60 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si bio na kursu bezbedne vožnje ali to bi moguće moglo da te upozori na takvo nešto. Svakako dobro sj prošao i teraj dalje pametniji i iskusniji. Poz i brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Jun 2, 2015 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Sretne rane junace. Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3053 Napisano Jun 2, 2015 8-bit, 1880 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se brzo oporaviš, komšija. Ja sam sinoć tuda prošao oko ponoći - od Vrdnika, ko u filmovima strave i užasa. Potoci još teku preko puta, šljunka i kamena na sve strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 2, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas isao iz Subotice prema Kuli. Nesto grecaju sa strane, nemam pojma sta rade, naneli gomilu zemlje i kamencica na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 2, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Brzo zarastanje zelim i sad si za jedno iskustvo bogatiji.. samo polako pa na tockove kad se osetis spremnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bez veze taj put zatvoren za neke kategorije saobracaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 2, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ! Ja sam svaki dan na relaciji Ru NS Ru, samo Venac dolazi u obzir. Obozavam put Vrdnik-Rakovac , al tek na sredini sezone, nazalost ti si to na tezi nacin iskusio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, oprez za sve koji mozda voze kroz Rakovicu, radi se u samoj Rakovici kao i na Vidikovcu asfaltiranje sporednih ulica. Jes da nije isto mesto al cisto ako neko procita dobro ce doci kao informacija... Kamioni sa sljunkom su svuda prisutni i ispada im na sve strane, naravno to niko po obicaju ne cisti. Pogotovo zeznuta raskrsnica na Vidikovcu kod McDonald's-a. Ja sam tu pre neki dan imao nenormalnu srecu da mi nije zablokirao prednji tocak, svuda je bio sljunak po putu... Kolegi mogu samo brz oporavak da pozelim... Nazalost zivimo u takvoj zemlji gde se na dvotockase ne obraca nikakva paznja, zato to niko i ne cisti... Strasno... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz pozicije gde je Kemoj pao tvoja Rakovica i BG deluju dosta zabaceno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam, ali reko mozda neko od kolega iz BG procita pa cisto kao informacija, dobro ce doci. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Kemoj bilo je oko 12i45h-ja sam onaj sto ti je skinuo kontakt na GSXR-u i zvao hitnu. bogu hvala da si imao opremu i shto je samo kljuchna... brz i potpun oporavak ti zelim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kemoj 11 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Ledinci - Novi Sad Motocikl: GSX-R 750 K1 Prijavi odgovor kao problematičan fala svima. koliko tome treba da zaraste ? ima navak 14-og ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar oporavak ti želim a na navak za sada zaboravi. Trebaće ti dva meseca da zaraste kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kemoj bilo je oko 12i45h-ja sam onaj sto ti je skinuo kontakt na GSXR-u i zvao hitnu. bogu hvala da si imao opremu i shto je samo kljuchna... brz i potpun oporavak ti zelim. Sta ces ti tamo tamo je kamionima i autobusima zabranjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan jevto, jevto znash ti dobro-po sluzbenoj duznosti...-) p.s. na tom putu i dan danas uglavnom nema signala mobilne telefonije! jedva sam dobio Novosadsku hitnu, pa njih namolio da zovu Beochinske kolege da poshalju vozilo jer su oba sela u Beochinskoj opshtini. srbija do tokia..! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Jun 2, 2015 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druze i ja sam pre dve godine na Letenci slomio kljucnu kost. Zarasta za oko mesec dana i nema posledica osim malo estetike ( vidi se grba na mestu loma ). Inace smo se sreli pred prosli navak cak i posle navaka na Bulevaru i zelim ti brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Maler za tu bankinu... Skoro sam imao klizanje pri toj brzini i oprema je malo oguljena... Meni nista... Brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...