miinja 1567 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan 45 broj nove opet uzeo broj koji mi ne odgovara kupljene preko aliexpresa i plaćene 45 eu u crnoj boji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 1, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Za ubuduce, da ne bi gresio, izmeri svoju nogu, i ako je npr 28cm, proveris kalup koje je velicine, i ni slucajno ne uzimas broj kojem je kalup 28cm unutrasnji, vec 28.5cm, jer mora noga da dise, jer ce ti biti ili knap knap ili male.... I da, od proizvodjaca do proizvodjaca, idu oko 1 broj razlike u brojevima, zato je bitan unutrasnji kalup da je veci od tvog stopala za 0.5cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim Salomon patike br.48, a inače ostalu obuću 46,5-47. Možda ti to bude reper. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 1, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kakvog kvaliteta su te patike sa aliexpress-a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Kakvog kvaliteta su te patike sa aliexpress-a ? patike kao ove kod nas samo jeftinije http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-oglasi/odeca-i-obuca-78/obuca-88/salomon-speedcross-3-patike-4#.VWx5Iu_Vt2U Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 1, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike u kvalitetu patika koje se prodaju po prodavnicama i tih sa aliexpress-a ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 1, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ahaam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike u kvalitetu patika koje se prodaju po prodavnicama i tih sa aliexpress-a ? pa i ove su iz kine ali ti proveri ja lično mislim da je to isto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 2, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne ...ja jurim Salomon Speedcross3 da pazarim i uporedjivao sam patike od 150 evra iz nase renomirane prodavnice, i patike iz Nolex Outleta , koje su na internetu 70 evra...... nisam nasao odokativnu razliku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan evo fotke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan i veličina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 2, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Koji broj inače nosiš ili ako ti je lakše koja ti je dužina stopala? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan nosim 43 ovo je za one koji nose 44 tako ja bar mislim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 2, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno original patike su original,a kopija je kopija.Naravno da ce se kopija raspasti za odprilike mesec-dva.A na izgled su iste...ono sto jes jes...ali neces da ih gledas nego nosis...(razliciti materijali,lepkovi,savovi...)Da li patika ima hologramski zig,i kod po kojem mozes da je pronadjes...Ali dobro,ovo je sasvim ok cena za kopiju patika.Pa ko voli... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno original patike su original,a kopija je kopija.Naravno da ce se kopija raspasti za odprilike mesec-dva.A na izgled su iste...ono sto jes jes...ali neces da ih gledas nego nosis...(razliciti materijali,lepkovi,savovi...)Da li patika ima hologramski zig,i kod po kojem mozes da je pronadjes...Ali dobro,ovo je sasvim ok cena za kopiju patika.Pa ko voli... brate to je ista patika , ako nadješ razliku ja ti je poklanjam ja sam je nosio u radnju i gledao nisam mogao da vidim ništa neobično e sad lepak nisam mogao da testiram Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Jun 2, 2015 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da su kao original. Ali ima par caka. SLIKAJ : 1. dzon patike 2. Unutrasnjost, gde naleze peta. I licno proveri miris, to je najbolji znak da li je original ili kopija, jer se lepokovi loseg kvaliteta jako osete, veraovali ili ne, NOVA obuca ne sme da se oseti ni najmanje, ako je kvalitetna, tj, ako su korisceni dobri lepkovi, odavace minimalan ili nikakav miris. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ajd i to evo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno original patike su original,a kopija je kopija.Naravno da ce se kopija raspasti za odprilike mesec-dva.A na izgled su iste...ono sto jes jes...ali neces da ih gledas nego nosis...(razliciti materijali,lepkovi,savovi...)Da li patika ima hologramski zig,i kod po kojem mozes da je pronadjes...Ali dobro,ovo je sasvim ok cena za kopiju patika.Pa ko voli... Ja ih nosim već više od 3 meseca, gotovo svaki dan, 2-3 x nedeljno trčim u njima po asfaltu,što im nije namena. Naručene preko AliExpressa, isto se prvo zezno sa veličinom pa naručio još jedne. Izuzetno udobne, i dobro se drže posle 3 meseca. Ne ulazim u raspravu jeli ili nije original, ali za te pare mi sasvim dobro služe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 2, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kriv trebao sam da stavim cenu 150 eu kao u firmiranim radnjama i sve bi bilo u redu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 2, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana sam kupio identicne kao ove (cak ista boja), nisam se zeznuo za broj...Imam Salomon (drugi model) koji je kupljen u Beogradu u radnji i broj je 45 1/3, a ove sa Alija su 45...inace nosim 44. Uporedjivao sam sve sto se moze uporediti i savovi i sve ostalo deluje odlicno. Nosim ih neprekidno vec par dana, vozim bajs...ne poznaje se da su nosene. Na motoru se oseca da vazduh struji kroz patiku. Cak imaju onu "bolesnu" udobnost Salomona. Ja sam zadovoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 2, 2015 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Nije mi bitna cena vec kvalitet te patike. Problem je sto na aliexpressu ne mogu da nadjem broj za sebe jer nosim 47. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 2, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima. Nije mi bitna cena vec kvalitet te patike. Problem je sto na aliexpressu ne mogu da nadjem broj za sebe jer nosim 47. Broj 47....možeš od njih da napraviš izuzetno udobne sandale Tako je, nema tog broja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan prodate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...