crni16 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Iskusni motoristi mozete li mi pojasniti zasto na vecini i to velikoj vecini polovnih motora ne postoji drzac za tablice sa sve migavcima. Zbog cega se oni skidaju ili spadaju ??? To je pitanje koje me muci vec duze vreme, pa ako neko zna neka pise odgovor. Pozdrav svim BJ BIkersima!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nekom se tako vise svidja,nekom je motor "regularan" neko "ima" dozvolu pa "ne bezi" i jos par razloga...Kako ko....... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio si da ima i onih kojima je motor "registrovan" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Mart 5, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan U vecini slucajeva skoro svi skidaju taj drzac sa zmigavcima, zbog estetskog izgleda. I ja nisam imao na mojoj 636 drzac, nego isopod lonca. Sad cu i na R1 da skinem taj rep, a stavicu male smigavce, mnogo bolje izgleda. Bar meni, a vidim i vecini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Mart 5, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica kao i kod Kawe. Estetski je lepse zato sto onda sirina gume dolazi do izrazaja, bar meni. A i sto svi moraju da mi gledaju u tablicu? Joj sto volim da krsim zakon. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefke_lion 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Joj kako bi ja skinuo tablicu na mom skuteru,ali kad ga samo zamislim bez onog repa . . . . bas bi bezveze izgledao zbog debljine gume . . . jos mi je i zadnji deo motora sirok,a guma onako tanka - uzas . .a toliko puta sam samo pozeleo da nemam tablicu ;D . . jedino mogu da se izvucem nocu i da ugasim svetla . . odnosno pozicje dakle definivno estetski izlged,kod vecih motora i prakticnos hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Mart 5, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Znaci svako ima neki svoj razlog da ga skine. Men ;Di je licno svaki motor lepsi sa drzcem, ali o ukusima ne treba diskutovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 5, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan mene mrzelo da se zezam sa skidanjem pa sam na jednom od prethodnih motora krivio tablicu na pola pa je pisalo samo KG-10, lakshe i jednostavnije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 6, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli da tockira smeta mu fabricki nosac tablice i zadnji deo blatobrana. Jos jedan razlog pored gore navedenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 6, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ruzno kad vidim motor bez nosaca tablice, kao da mu neko odsekao deo repa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...