Rolle2010 480 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Greskom su mi u Gevari prodali pogresan filter za ulje. Filter je naravno nov, samo je kartonska ambalaza malo iscepana prilikom otvaranja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa zameni ga u Gevari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Maj 30, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Pa kao sto sam vec naveo u prvom postu ostetio sam ambalazu prilikom otvaranja pa cisto sumnjam da bi mi zamenili, mada zbog greske u njihovom katalogu sam i dobio pogresan iako sam ih ubedjivao da ne ide takva vrsta filtera. Filter je za sada rezervisan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 31, 2015 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi skinuo celofan sa kucista filtera ne vidim zasto bi pravili problem, pogotovu ako je njihova greska... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...