nataly 18 Napisano Maj 28, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: sombor Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari skup u Somboru je 5,6,7 jun pa ko moze i zelo neka dodje. Svi ste dobro dosli. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 28, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bio prosle godine, bilo odlicno. Na zalost ove godine necu biti prisutan. Organizovan rucak + besplatan ulaz za bajkereulaz 100 rsd za pesakeMoto susret ce biti odrzan na gradskom kupalistu STRAND ( Kao i prosle godine )za vas nastupaju :petak :* THE UNTOUCHABLES* PRLJAVI ROMEO* KRVAVA MERI azra tribute bandSubota :* THE BLUES HAMMER* Bandx AC/DC tribute band* TRILOGYZA VAS SMO SPREMILI :* STREETFIGHT SHOW *organizatori moto skup-a :MK LowlandersMK NorthWingsMK KeepersMK Road WarriorsTuristicka organizacija Sombor★ VIDIMO SE U JUNU CEKAMO VAS ★★ NE PROPUSTITE NAJLUDJI MOTO SUSRET ★INFO & REZ : motosusretsombor2014@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10519 Napisano Maj 28, 2015 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ,e kad bi i drugi klubovi pratili primer Somboraca, da se ujedine i naprave zajednicki moto susret ,a ne da istog vikenda ima 3-4 moto skupa u krugu 50km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 29, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prošle godine sva 3 dana i bilo je fenomenalno...! Ove godine se opet (obavezno) vidimo! Svaka čast Somborci...tako se pravi susret edit: hard_rock, zadoravio si reći da će sve pare od ulaza biti donirane u humanitarne svrhe...! Još jednom, svaka čast Sombor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 29, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao taj info na stranici ili sam nekako promasio mozda izvinjavam se. Mozda i naidjem u subotu videcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po prvi put u Somboru , vidimo se u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 1, 2015 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je za svaku pohvalu. Svaka cast gradu Somboru sto je ujedinio klubove i napravio jedinstveni moto skup. Valjda se nekada opamete i ostali gradovi . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bili u Somboru sva 3 dana! Bilo je extra! Organizacija na nivou, sjajno druzenje sa ekipom, pasulj fenomenalan, cene pica korektne...sve u svemu, Sombor je (opet) pokazao kako treba da se prave susreti! Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 7, 2015 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo što su se mučili da plate obezbeđenje i dovlače muzičare kad im jedan pucač uništi svirku. Mesto, domaćini, gosti i sam Sombor svaka čast. Osim naravno ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2015 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo što su se mučili da plate obezbeđenje i dovlače muzičare kad im jedan pucač uništi svirku. Mesto, domaćini, gosti i sam Sombor svaka čast. Osim naravno ... Pucaca je naravno bilo i to u pozamasnom broju...ja sam vec naucio da ih vise i ne registrujem...kada su to iovako iskompleksirane licnosti koji manjak u glavi nadomestaju glasnijim turiranjem i pucanjem masine... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Jun 7, 2015 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Organizacija super , vidimo se i sledece godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nataly 18 Napisano Jun 8, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: sombor Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Drugari i ja sam bila posto sam svakako iz Sombora. Nisam bila sve dane ali bilo je zaista lepo i drago mi je da su ljudi uzivali i da su se lepo proveli.. :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Jun 8, 2015 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Somborci su napravili prvi korak ka normalizaciji moto scene. Jedan grad jedan susret. Vjerujem da ce u buducnosti svojim radom i zalaganjem popraviti i ostale probleme koji se desavaju na moto susretima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 25, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Dali se već planira nešto za 2016? Ako bude sreće, zajašiću svoju japanku i via Sombor. Ćale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4265 Napisano Januar 25, 2016 motoras, 2461 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo kalendar MAS-a,pa će mo znati preciznije kad je i gde koji skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...