milx 129 Napisano Maj 15, 2016 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena (ako nije tajna)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 19, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Zvuk je fenomenalan...Ništa još, neki snimak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 8, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem u temi i da kažem da je s novim auspuhom prava uživancija...Svaka vožnja mi se pretvara u igru šaltanja i komponovanja novih tonova Svaka čast Robertu, al ga je napravio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 385 Napisano Jul 11, 2016 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zapljunem u temi i da kažem da je s novim auspuhom prava uživancija...Svaka vožnja mi se pretvara u igru šaltanja i komponovanja novih tonova Svaka čast Robertu, al ga je napravio... Slikaj pa okaci u temi,gde sekao stari top, i kako je odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 23, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ugrađena dodatna svetla U7 creed lights sa Alija... Povezao sam ih na 1 prekidač koji je stigao sa njima, i sa on/off palim tj menjam 3 moda kratko, dugo i strob... Jako, ali baš jako sijaju da nema šanse da gledaš u njih....podesio sam ih tako da bacaju kao i kratko svetlo da ne smetam vozačima... Montirao sam ih na crash barove a kablove sam sakrio kroz crash bar do motora....ja prezadovoljan! Sad sam kao šinobus!! A evo i jedan kratak video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Septembar 23, 2016 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da si izabrao dosta loše mesto za montažu maglenki...zbog moguće štete na bočnim plastikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 23, 2016 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo najzgodnije mesto a mislim da ce preziveti i maglenke i plastike u slucaju pada na crash padove!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 21, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Ajd samo da napišem radi neke istorije da su mi crkli namotaji tj stator na Stromu...Razlog? Ne bih znao, ali pridodajem to činjenici da motor ima već 8 godina a crkavanje statora na Stromu nije tako retka pojava pa sam se utešio time.... Posao zamene naravno uradio sam, i to bi bio posao od 30 min da se ne mora skidati komplet rezervoar i kućište filtera vazduha zbog glupog džeka prema regleru....Bez skidanja svega navedenog ne može se odžekati regler...pa sve u svemu posao zamene statora traje bar 2-3 sata... Naravno novi originalni u Eurosummaru 220 eur, i radi sve opet kao sat... Mnogi pričaju o tom nivou ulja koji bi trebao biti na maximumu da se namotaji bolje hlade tj kupaju u ulju...ne znam...uglavnom, dolio sam i ja ulja malo preko one mere do koje inače sipam...čitaj do maximuma! U zdravlju se vozili i dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 22, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu mozda, ali samo mozda crkli namotaji ustvari zbog dodatnih potrosaca.... ta dodatna svetla i ako imas jos nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 22, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Da nisu mozda, ali samo mozda crkli namotaji ustvari zbog dodatnih potrosaca.... ta dodatna svetla i ako imas jos nesto?Pa imam samo ta dodatna led svetla i palim ih jednom u nedelju dana... mislio sam da ta svetla i nisu neki veliki potrošači?! Ne znam??!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav potrošač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 22, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav potrošač.Pa ako je tako onda su jednostavno dotrajali i kraj priče..uh kako je teško biti bez motora u toku sezone, 2 nedelje kao 2 godineSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 22, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako se to manifestuje? Šta si prvo primetio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 23, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao situaciju na auto putu ove godine. Jednostavno su počeli prvo farovi da daju manje svetla, onda je počela da se pali žuta sijalica za ABS, pa da blinkće, pa je onda instrument tabla pošizela da bih na kraju ostao samo na pozicijama. I u nekom trenutku, motor se ugasio. Mislio sam prvo da je akumulator, pa regler, ali se ispostavilo da je isti problem kao što je pitans opisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 20, 2017 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan On 22.8.2017. at 10:11 PM, jboban said: Kako se to manifestuje? Šta si prvo primetio? Uhh uopšte nisam video ovaj post.. Kako se manifestuje? Primetio sam da mi često ugasi 1 far u toku vožnje...s obzirom da mi se to već dešavalo ranije zbog kineskih xenona nisam se puno trzao...Međutim vožnja na jednom faru je postala učestala pojava i već sam sumnjao u nešto... E onda me je jedan dan ostavio na putu praznog akumulatora...bukvalno mi se ugasio na krivini kada sam dao žmigavac... Nakon kupovine novog akumulatora proverio sam punjenje i sve je bilo jasno manje više... Eto Dejanu se sve vrlo slično dogodilo.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hadisneslanovic 24 Napisano Maj 4, 2021 U prolazu, 30 postova Lokacija: Busovača Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 27.5.2015. at 0:02, pitans je napisao: Pa da predstavim i svog novog ljubimca, V strom 650cc godište 2009. Kupio sam ga od prvog vlasnika i na satu ima 48.000 km-a... Motor od dodatne opreme ima povišen Givi vizir, štitnike za ruke, crash bar, Scotoiler podmazivač lanca, bočna i top Shad kofere.... Sa motora nije nikad padano ili slično tome, što je meni jako bitno.... Čim sam ga kupio na motoru sam uradio mali servis: - zamenjeno ulje 10W40 Ipone full sintetika - zamenjen filter ulja - zamenjen filter vazduha - prekontrolisane svećice - zamenjene prednje pločice - stavljene nove Michelin Pilot Road 4 gume (110/80-19 prednja i 150/70-17 zadnja) Imama jedn mali problem koji me poprilično nervira...u 3.brzini a po malo i u 4. se čuje neko zviždanje iz motora....Prati dodavanje gasa, kako dam gas tako se čuje...nije ništa strašno ali nervira....napominjem da motor ide normalno i nema nikakvih problema...i u ostalim brzinama se ništa ne čuje...Da li neko zna šta može biti?? ja sumnjam na nešto u menjaču naravno.. A evo i koja slikica... I ja imam isti problem sa zvizdanjem, jesi li otkrio sta je uzrok? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 4, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa da predstavim i svog novog ljubimca, V strom 650cc godište 2009.Kupio sam ga od prvog vlasnika i na satu ima 48.000 km-a...Motor od dodatne opreme ima povišen Givi vizir, štitnike za ruke, crash bar, Scotoiler podmazivač lanca, bočna i top Shad kofere....Sa motora nije nikad padano ili slično tome, što je meni jako bitno....Čim sam ga kupio na motoru sam uradio mali servis:- zamenjeno ulje 10W40 Ipone full sintetika- zamenjen filter ulja- zamenjen filter vazduha- prekontrolisane svećice- zamenjene prednje pločice- stavljene nove Michelin Pilot Road 4 gume (110/80-19 prednja i 150/70-17 zadnja)Imama jedn mali problem koji me poprilično nervira...u 3.brzini a po malo i u 4. se čuje neko zviždanje iz motora....Prati dodavanje gasa, kako dam gas tako se čuje...nije ništa strašno ali nervira....napominjem da motor ide normalno i nema nikakvih problema...i u ostalim brzinama se ništa ne čuje...Da li neko zna šta može biti?? ja sumnjam na nešto u menjaču naravno..A evo i koja slikica... Lepa mašina, srećno!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Maj 5, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Bob Rock70 said: Lepa mašina, srećno!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Hvala, još uvek je pod mojom komandom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...