gox 1867 Napisano Maj 26, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Korišćene jednu sezonu. Moj model sam naručio po katalogu iz Louisa, broj 10021006, cena novih 130 eura. Piše da je za sve transalpe od PD 06 do najnovijeg 700V RD13/15. Ja sam imao problem kad zavrnem do kraja šraf koji ide u ručku gasa, gas mi ne vraća kako ja mislim da treba. Zato sam labavo zašrafio. Na poslednjem putovanju, pao mi iz mesta u travu i na tom mestu se nabio i unutrašnji deo pokrivio. Skinuo sam ga i iznerviran ga dajem na prodaju. Imate link iz Louisa. Slike sutra. Cena po dogovoru. https://www.louis.de/en/artikel/sw-motech-hand-guards-storm/10021000?searchButton=&filter_article_number=10021006 Sw motech je preuzeo ,inače je burkbuster štitnik Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Jedan štitnik je maltene neogreban,ovaj drugi je u stanju kao na slici, s tim da na fotki izgleda užasno a uživo nisam ni primetio ogrebotine. Unutrašnji deo štitnika je skroz OK,šipke i plastika. Ovo što ide u šipku je sve OK sem ovog koji se iskrivio a ja ga malo ispravio na brzinu pa sad izgleda kako izgleda. Taj deo je od aluminijuma. Pišem na brzinu jer žurim na posao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Da daš ipak neku cenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Maj 27, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...