Vuk Cvijovic 0 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Svima Nov sam ovde Vec duze vreme bih da kupim Mad Ass 125. Ne znam nista o manama i vrlinama ali me je jako privukao zvukom i izgledom. Zna li neko gde bih mogao da ga kupim novog ili neki polovnog u odlicnom stanju? Hvala vam unapred Vuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan skoro je u oglasima bila jedna al 50ica, mislim da joj je cena bila oko 600-700 oira... ti bi bas 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk Cvijovic 0 Napisano Maj 25, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa vise bi voleo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...